Eylulkrts Minicikbal Bende de çok az minicik bir şey var doktor öyle söyleyince içime kuşku düştü daha önce bir düşük yaptım çok endişeleniyorum o yüzden. Heppimiz de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🥰
Larraa Eylulkrts Hafif bir göbek var dar bir şey giyince kendini belli ediyor. Ama tam olarak hamile göbeği gibi de değil. Çok yemişimde karnım şişmiş gibi ☺️
01Hacer01 Bugün bende tam 14 haftalık oldum, bulantı hafif var yavaş yavaş ağzımın tadı yerine geliyor. Cinsiyet öğrenemedim karnım hiç yok bu beni tedirgin ediyor. Karın üstü yatıyorum hiç rahatsiz olmuyorum. Normal mi bilmem 🤔
Minicikbal 01Hacer01 Ben de doktora sordum yüzüstü yatmam da problem var mı diye o zaman 11 haftalıktım tam Doktorda beşinci aya kadar bir problem olmaz dedi
Lutulut Minicikbal 2023 Nisan Annelerindenim. Başlığı görünce dayanamadım yaramı deştiniz.. Yakışıklı oğlumu Nisan ortası Koç beklerken Mart ortası balık doğurdum 😁 Sağlıkla gelsin bebişleriniz. Sevgiler ❤️
Yeniannetugce Bende 13+2 oldum bugün. Benimde arada batma şeklinde ağrılarım oluyor sonra geçiyor ama insan korkuyor sizlerde de oluyor mu normal mi acaba? Henüz cinsiyeti öğrenmedik. Karnım hafif belli.
Deletedmom_116 Minicikbal Sormaya bile gerek yokki zaten Bebek zarar gorecegi zaman yatirmiyor Kasılıyor durmuyor yatamiyosun Yatabiliyoken yat
Deletedmom_116 Minicikbal zor gidiyor tam bayram zamanına denk geliyor Bayram bahanesiyle gelmek isteyene ne tür kovma taktiği yapsam diye düşünüyorum 😂😂
Gmzcngz Bende 10+5 günlük bişey soracağım ikili tarama yada fetal dna yaptırdınız mı ? Birde gece yatma durumu hep sola yatmak zorunda mıyız yaa ?
Deletedmom_116 Gmzcngz Yok ya takıl kafama göre inan bana Bebek büyüdükçe zaten başka şekilde yatamiyorsun sola dönmek istiyosun Sürekli
Ebrarckdr Gmzcngz Ben yaptırmadım 13+0 şuan eğer ki aldırmayı vs düşünmüyorsanız yaptırmanıza gerek yok bence tabiki kendiniz bilirsiniz ama bir sıkıntısı yoksa bile bazen riskli çıkıyor sonra hamilelikte daha çok strese giriyorsunuz ve ben özellikle doktoruma sordum diyelimki yaptırıyoruz ve diyelimki down sendromlu çıkıyor o zaman yapılabilecek birşey yada alınabilecek bir tedbir varmı ama yok dedi yani eğer ki down sendromluysa bile sadece bilmiş olacaksınız belkide boşuna kendinizi strese sokacaksınız
Gmzcngz Deletedmom_116 ben gene yan yatıp bacağımı yukarı çekmeyi çok severim ay birler olacak diye pimpirik çokta üstüne düşmek istemiyorum tabikide 😁 teşekkür ederim çok
Ebrarckdr Gmzcngz Zaten ense kalınlığına bakıldığında belli bir değerde olduğu zaman tam olarak hatırlamıyorum değeri, amniyosentez veya başka birşey daha demişti direkt onlara yönlendiriyoruz dedi.Bende henüz ense kalınlığına bakılmadı herkesin hakkında hayırlısı olsun Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin🌸
Gmzcngz Ebrarckdr tabiki dediğiniz gibi asla öyle bir durumda olsa Allahın emaneti aldırmak aklımın ucundan geçmez . Benim ikiz olduğu için riskli durumdan kaynaklı yaptırmak zorunda kaldım açıkçası 😵💫 amin inşallah rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🌼🌼
buralardayeniyim Minicikbal 8+3 :) benim mide bulantılarım bayağı şiddetlendi baş ağrısı da başladı ben de ilaç da kullanamıyorum o konuda bir çözümü olan var mı acaba