Bella332 biz Necla hanım ile normal doğum planlayarak devam ediyorduk fakat 38. Haftada suyum bitince beni acil sezaryene almak zorunda kaldı mesai saati için de olduğu için doğumum o soruyu cevaplayamayacağım , spinal anestezi olarak planladık fakat ödemim yüzünden uyuşmadım genel anesteziye dönmek zorunda kaldık sonda ben uyutulduktan sonra takılmış , bize verilen fiyatın dışında ekstra bir şey istenmedi , hastaneye konusunda da servisin temizliği hemşirelik ilgisinden çok memnun kaldım her konu da yardımcı oldular çok hassaslardı ve profesyonellerdi benim damar yolum zor açıldığı için yenidoğan servisinden hemşire geldi mesela canım yanmasın diye , Necla hanıma da gelince ben elinin sezaryen konusun da çok iyi olduğunu düşünüyorum bilmiyorum kişiden kişiye değişir mi ama ben çok kiloluyum 125 kilo ile doğuma girdim kilom yüzünden sezaryen sonrası iyileşme dikişlerin toparlaması beni korkutmuştu ama Necla hanım sağolsun çok güzel dikmiş ve dikkat etmem gereken konularda çok güzel bilgilendirdi bir sorun yaşamadım