Merve_bozkurtt Ceylan_Akd evet 34 . Haftada gittim gün verildi 30 Eylüle 37+1 haftalıkken sezeryan olucaz
12moom Bende 36+3deyim 12 ekim dedi doktor ama erken de olabilir çünkü bebek hiç rahat durmuyor 😁🥹 sezeryan olcam bu arada
Gkdkssjsjs snoopy birşey soracağım bende 32 olmak üzereyim kontrolüm var genelde 38 39 da alıyorlar sizin neden 37 bebek gelişimi okey mi bizde kilo ve kafa bakımından 1 hafta önden gidiyoruz acaba bana da 37 der mi ay heyecan bastııuuu😂😂😂🐣
senanurtn Oglusum bir sürpriz yapmazsa 38+6 da olacak 20 Eylül gunu, ama bu neye gore belirleniyor anlamiyorum. Ben makat gelis sebebiyle zorunlu sezaryen oluyorum mesela neden suyumun gelisi beklenmiyor bilen var mi bunu
Tugcecimbisn senanurtn 38. Haftadan sonra dönme ihtimali yok gibi bir şey o sebeple gün veriliyor makat gelişli yavrunuz yani kendisi bu şekilde gelmeyi uygun görmüş suyunuzun gelmesini belki yüz hekimden biri beklerdi
Gamzeli_03 Hayırlı gelsin bebişler iki sezeryan annesi olarak bir kaç tavsiyem olacak sade türk kahvesi granül kahve Bihter çikolata yiyin baş ağrısı olmaması için bol su için yürüye bilirsin dediğin de yürümeye gayret edin yürümek iyi geliyor gaz çıkarın hemen katı beslenin süt olsun birde süt geliyor bebişin kokusunu içinize çekin olumlu düşünün hasta bezi veriliyor benim ebe ertesi günü normal çamaşır ve pet kullan hastane bezi depent hava almaz enfeksiyon kapatsın dedi hastane den çıkmadan bant açıyor hemşire pansuman yaptı bir daha gerek yok hiç birşey yapma dedi duş alırken bir kez su geçirmez yaptım sonrası peçete ile kuruladım zaten dikiş dediği İnce bir çizgi
Didmm-1305 Perşembe günü 38+2 doğum yapıcam ikinci sezaryenim olacak ilki genel anesteziydi ikinciyi spinal istiyorum hem korkuyorum hem de bebeğimi görme heyecanı var
Gmom Mrvtrk benimde ilk doğumum. Aşırı heyecanlı ve duygusalım. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız 🥹🙏🏻
Bilibon 36-4 um yarin kontrolum var gunumuzu vericek muhtemel 37-5 e diye dusunduk cunku kizim asiri baski yapio ve onden gidio bilmiyom surekli bi erken dogucak derken bugunlere geldik maks 38.0 olur heralde dahada bekleyecek canim kalmadi 😂😂