Ezgiserce @“mothercup” bence sabah düzgün bildiğimiz testlerden alıp tekrar yap daha sonra kan vermeye git hayırlısı olsun hakkında umarım hamilesindir🤍
mothercup Hlnnaru bende baktım şimdi tekrar daha belirgin artık bi kaç gündür varla yok arası çıkıyordu ama bu kez siyah beyaz yapmadan görüyorum ya testler bozuk ya da hamileyim
MorKelebek54 mothercup kac saat sonrasi bu? Bi cizgi var ben goruyorum ama kuruma cizgi da olabilir. Bi tedt daha yap sen ama fazla islatma
BetulSahin5444 mothercup Baya belirgin ama kuruma cizgiside değil çok yeniyse bebek o yüzden silik çıkabilir sabah erken gebelik testi alın onda net çıkar teste bakılırsa pozitif ama çizgiyi görüyorum
mothercup BetulSahin5444 ya inşallah öyledir gerçekten bu testte geçen günlerde yine silik çizgi görmüştümde o yüzden güvenin kalması yoksa ben luan bu çizgiye acildeydim kan veriyordum 😄
BetulSahin5444 mothercup Adetiniz kaç gün gecikti gecikme olunca kan verin bthcg yüksek çıkar o zaman
Buseemm mothercup teste göre gebelik var gbi gözüküyor ama en en iyisi kan ver cnm en net orda belli olur testlere bosu bosuna para bayma 😂🤷
mothercup Buseemm 18 ine randevu almıştım taa yumurtlama döneminde bulamam diye öne çekiyimmi onu yarına falan sence
MorKelebek54 mothercup hayir onu hic geriye cekme gebeysen muayne olmaya gidersin belki keseyi görursunuz. Sen yarin direk kan ver acilden. Randevuyu one felan cekme hamileysen kontrole gidersin
MorKelebek54 mothercup cok dsgilmks kuzum sanirim cok islattimiz baska deneyin bence suan varsa bile cikardi ama yine de baska deneyin emin olmak icin aklimizda soru isareti kalmasin
MorKelebek54 mothercup sen yarin direk kan ver bence var ama umutlandirmak da istemiyorum seni yoktur diye. Sen hic tedtle felan ugrasma kesin ve net sonuc almis olursun kan vererek hadi insallah vardir bana da mjtkaka haber ver cok merak ettim bende😂
mothercup Hlnnaru inşallah ya teste hiç güvenemedşm cuma ve cumarteside böyle silik çıkardı ama kuruyunca daha az belirgindi o yğzden anlamadım ıslakken gözüküyor ama kruuyken çok belli olmuyorr