MorKelebek54 mothercup cok dsgilmks kuzum sanirim cok islattimiz baska deneyin bence suan varsa bile cikardi ama yine de baska deneyin emin olmak icin aklimizda soru isareti kalmasin
Emos42 mothercup yeniden yapın silik çizgi bile çıksa bu şekilde belli olmaz inşaallah güzel sonuç alırsınız
mothercup Emos42 ya ben sabah akşam düzenli yapıyorum🤣 ama bu test arada bi silik çıkarıyo arada negatif profilimdede var silik hali inovtnn gebelik testi hiç önermiyorum
Sevgiiss mothercup adetimin son günü leke oluyordu sadece çok az test yaptım silik çıktı bu test😄 çok dolandırıcı bir test inanmayın 😁😁
mothercup ezgi98 yaaa inşallah aşkım ama bu teste güvenim 0 bi kere daha silik çıkardı o da profilde var bak siyah beyaz
iremsrcakb mothercup merhaba early predictor testini öneririm adet gününden 6 gün öncesine kadar biliyor
Ezgiserce Bencede bu test pozitif benimde böyle aşırı silikti arkadaşlarım bakıp anlamamıştı aradan 10 dakika geçti çöpe atmak için elime aldım ki aşırı silik 2. Çizgi☺️ şuan 10 haftalık hamileyim çok yeniyse böyle çıkabiliyor ben 3 haftalıkken öğrenmiştim
mothercup Ezgiserce yaa gerçekten mi inşallah öyledir ya korkuyorum daha önde erken gebelik testinde baya belirgin çizgi vardı ama kanda negatifti