buseseymen Bedihauslu yaa bizim de okula yazdıralım mı diye sorup duruyor 😂 bu arada az önce nişanım geldi nişan gelince hemen doğum başlamıyor ama en azından yakın bir belirti mutluyum darısı sizin başınıza inşallah ❣️
Bedihauslu buseseymen inşallah ben doğumdan korkmuyorum sezeryan olup 2 çocuğum daha var onlarla ilgilenemedim diye korkuyorum bu ara nişaniniz geldiğini nasıl anladınız
buseseymen Bedihauslu Allah bağışlasın rabbim inşallah kolaylığını verir 🤲🏻lavobaya kalktım pembe sümüksü bir yapı gelmiş yapışkanlı gibi araştırdım nişanmış kisimde kahverengi sarı olabilirmiş
Bedihauslu Mernana inşallah birbirimize dua edelim kulun kula duası kabul olur sizinde sağlıklı şu gibi doğum olur inşallah
buseseymen Bedihauslu bende öyleydim gerçekten inşallah tez vakitte sizin de güzel haberlerinizi alırız Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
essra07 Melike_00 hayır özele gidiyorum. Açılmam yok, bebeğim kanala da inmedi. Böyle durumlarda 2-3 haftada kanala inmeyen bebeği 2-3 saatte indirmek strese sokabiliyormuş. Kalp atışları düşüp solunum sıkıntısı yaşarsa doğumdan sonrası için küveze alınabilirmiş. Açılmam olsa en azından denenebilir ama hiç açılmam da yok. Bugün son kontrolüm var bakalım ne olacak. Zaten karnım hiç aşağı düşmedi. 39+4’deyim
essra07 essra07 Ki ben, aylarca reformer pilates yaptım. Sonrasında hep evde yaptım. 1-2 haftadır da bebeği kanala yönlendirmeli hareketler, bol yürüyüş, adaçayı vs falan. Ama günün sonunda nasıl gelmek istiyorlarsa öyle geliyorlarmış gerçekten 🤷🏻♀️
Melike_00 essra07 ciddi misin? Benimde karnım düşmedi iyice moralim bozuldu şimdi yarın 40 haftalık oluyoruz kontrole gideceğim 😓 sezaryenden korkuyorum ben
essra07 Melike_00 Yani bana doktorum önermedi gerek yok böyle bir şeye dedi. Birazdan doktor kontrolüm var bakalım açılmam olmuş mu var mı ne dicek. Ki geçen hafta benim nst de 7-8 defa 100 değerinde sancım çıktı hiç hissetmiyordum ama o sancı bile bebeği kanala inmeye yetmemiş demekki. Bide perş günü 40 oluyorum doktorum artık 40’ı geçirmiyor kilosu da önde çünkü