poyrazege1503 97-Mucize decavit ozeldeki doktorum verdi hiç bırakma dedi full devam Emzirme döneminde dahi kullan dedi
seyma0661 97-Mucize decavit’i özeldeki doktorum yazdı ve sağlık ocağına yazdırıp aldım. Bulantı yapabilir dedi ama ekstra bi bulantı olmuyor bende zaten halihazırda bulantım var 🥺
Mom_123 Ayguness doktor banada hiçbi vitamin vermedi gerek duymadığı için mi acaba içime şüphe düştü şuan
ShutUp 97-Mucize bebeğimde ne yazık ki hafta geriliği var ve damla vitamin omega 3 B12 kullanıyorum umarım işe yarar haftasını yakalayabiliriz diye temenni ediyorum 🤲🏻
myavocado 97-Mucize pregnom Max kullanmıştım multivitamin, ocean demir ilacı ve osteocare isimli bir tekbiye daha kullandım onun içinde de magnezyum, kalsiyum, çinko + d vitamini vardı.
97-Mucize myavocado kusura bakmayın sizi bulmuşken birşey de sormak istiyorum çok sinir bozucu oluyor çünkü. Açtığımız postların etiketleri neden değişip kaldırılıyor. Mesela bu postu doğru açmışım etiketini. Fakat başka biri sağlık etiketi eklemiş sonra geri kaldırılmış.
Manolya-27 97-Mucize sağlık güvenceniz yok mu acaba bende onu kullanıyorum hamilelik başından beri ama asla o kadar değil ücreti çok cüzi miktar çıkıyordu?
97-Mucize Manolya-27 yanlış anladınız sanırım doktor ismini kalkıp bakamıcam şimdi sonu Mom la biten başka vitamin yazmış girdim baktım 600 küsür ben de decavit daha ucuz ve devlet karşılıyor ya ondan soruyorum decavitin bi zararı varmı ille başka mı almak lazım diye. Belki biliyorsunuzdur ilk trimester de de folik asit kullanılması lazım fakat devletin karşıladığı folbiol günlük miktarın çok üstünde dozajı var ve önermiyor doktorlar çok düşük değilse kanınızda. Bende o açıdan soruyorum
97-Mucize Melosum34 yanlış anlamışsınız doktorun verdiği takviye 600 küsür ben devletin karşıladığı decaviti alsam onun yerine ne fark eder diye soruyorum
Bubu_ 97-Mucize 18 haftalık olacagım hala decavit kullanıyorum şükür sorun görünmüyor ayrıca gyno diye Demir ilacı kullanıyorum + kullandığım yok devam dedi aile hekimim ve kadın doğumcum
97-Mucize Bubu_ evet aynı bende de var gynoferrol ve decavit. Ben demir olanı bıraktım afedersiniz simsiyah yapıyor ve kabızlık yapıyor
Mor-kelebek @97-Mucize @Gamzeli-annee bana da regenesis Max ve decavit verdi dönüşümlü olarak bir gün onu bir gun digeri kullanıyorum extra OMEGA 3 yağı verdi şimdi yorumlara bakınca bende korktum çok mu kullanıyorum diye