97-Mucize Selam kızlar doktor bi vitamin yazmış 600 tl 30 tablet sadece. Siz neler kullanıyorsunuz? Devletin karşıladığı decavit sizce kullanılmalı mı?
Mrvsmt2502 97-Mucize ilk gebeliğimde decavit kullandım içeriğini tam hatırlamıyorum ama piyasaya göre daha az içeriği var . Paralı multivitaminlerde balık yağı falanda oluyor. Decavit bende bulantı yapmıştı ama onu kullandım yine de
gaydirigubbakcemilem 97-Mucize ben kendim ocean mommy aldım onu kullanıyorum çarşamba günü doktorum başka marka önerirse değiştireceğim
Gamzeli-annee 97-Mucize regenesis max kullanıyorum şu an oğlumda da ilk aylarda kullanıp sonra decavite geçmiştim bunda da geçeyim dedim ama doktor bi çok vitamin onda yok omega 3 yok regenesis kullanmaya devam et dedi onu kullanıyorum
eknddndnfnfndn Mrvsmt2502 decavit bende kabız yaptığı için çoğu ilaç oyle içmeyi unutuyordum kimisini bıraktım hepsini mecbur
Tugceee58 Oceanın d vitamini magnezyum ve multivitamin omega 3 ünü kullanıyorum hepsi çok pahalı ama yapacak birşeu yok doktorum en iyisi bunlar dedi bebeğim için kullanıyorum
97-Mucize Ayguness şartlandırdılar sanki vitamin takviyesi olmadan gelişimi ilerlemeyecek hissi geliyor
Mom_123 Ayguness doktor banada hiçbi vitamin vermedi gerek duymadığı için mi acaba içime şüphe düştü şuan
Ayguness 97-Mucize ilk başta verdiği hapları içtim doktorun bir daha da takviye almadım kan verdiğimde demirim bilmemne aşırı yüksek çıktı doktor hemen bırak dedi 🤣🤣
gaydirigubbakcemilem 97-Mucize aslında vitamin takviyesi bebekten çok annenin dinçliği ve bağışıklığı için veriliyor ben şahsen kullandığımda kendimi daha dinç hissediyorum.
97-Mucize Melosum34 yanlış anlamışsınız doktorun verdiği takviye 600 küsür ben devletin karşıladığı decaviti alsam onun yerine ne fark eder diye soruyorum