Zmom Zehranisa25 39 içindeyim benimki de gelmiyor. Normal olcak 41 e kadar bekliycez dediler bekleyelim de kilo alıyor büyüyor nasıl çıkacak anlamadım 🤦🏻♀️
-Kubooo28 Zehranisa25 tam 40+4 olduk asla belirti yok sanırım benim kızın doğması gerektiğinden haberi yok
Suliss76 Zehranisa25 Erkek normal olacak Allah’ın izniyle açılmam başlamiş 😇 kontrol vardı bugün artık 3 günde 1 gitmem gerekiyormuş konrtole
Petek35Ozcan Zehranisa25 ben bekleyelim diyorum doktor çok risk aliyorsun diyor😓 oysaki ilk kızımı 41. Haftada doğurdum ama doktorum hatta kolay kolay hic bir doktor risk almaz bu yüzden normal dogum istedigim icin suni sancı etki etmezse sezeryan🙁
Sevdamuharrem Petek35Ozcan bence de risk alıyorsun bi yerden sonra bebek diskisini yemeye başlıyor benimki de normal olacak diye bekledim sanciyla gittim Bi gece aniden sabah sezaryana alındım ve diskisiyla doğdu
bussra-23 39+5 Çarşamba günü bende 40 oluyorum yalancı sancılar ve baskılar harici başka hissettiğim hiç birşey yok içerde de hareketli baya keyfin yerinde galiba diyorum ama benimki yerinde değil 😬🤦🏻♀️
Sevdamuharrem 40 +1 ile doğum yaptım benimkide gelmiyordu diskisiyla doğdu neye güvenip bekliyorsunuz hala anlamadim
Zehranisa25 Sevdamuharrem ee doktor bakıyor bi sorun görmüyor ki gönderiyor keyfimizden beklemiyoruz bizde zaten açılma sancı yok diyor geri gönderiyor
-Kubooo28 Zehranisa25 benim de öyle olacak bakalım hayırlısıyla bi avazda çıksın inşallah hepimizinki 🙏🏼☺️
Sevdamuharrem Zehranisa25 benim doktorumda baktı ama bende de sancı ve açılma olmamıştı normale direktifi için bekledik ama riske atiyorsun diskisini yer dedi ben sezaryana almak için konuşuyor gibi yanlış anlaşılmak istemem dedi sonuç haklı çıktı doğduktan sonra midesi yıkandı küçücük bebeğimin ne diyim siz daha iyi bilirsiniz