İyi akşamlar kızlar Zonguldak veya ilçelerinde oturanlar hangi doktora gittiğinizi merak ediyorum memnun olduğunuz var mı

Üniversite hastanesinde yeşim hanıma gidiyordum Kasım ayına kadar istanbulda olacağı için level de Selen hanıma yönlendirdi. Ama selen hanım mı sibel hanım mı karar veremiyoruz.

Bacım tek diyeceğim doktoru bilmem de kadın doğumu çok iyi ya ebeler tatlı dilli kimse yok özel hastane gibi doğum yaptım geçen sene ♥️

10 gün sonra

Davci selen hanıma birkaç defa gitmişliğim var baya ilgili biri. Ayrıca her şeyi açıklıyor muayene esnasında

Davci

Davci Adile yeşim Akdemir sanırım aynı hastanede azize cemre Öztürk var çok memnunum onunla da devam edebilirsiniz pişman olmazsınız 🌸

Kaderzbkr arkadaşım da yanında doğum yaptı o hastane de bir iki doktor hariç hepsi çok iyiler gerçekten personel de iyi ilgili

Kkardelenn1 hastanede normal doğumu takip edecek ebe yok dedi yeşim hanım. Bir sorun çıkmazsa normal doğum istediğim için hem de yesim hanim gittiği için levele geçtim.

Davci yaaa öyle mi ben bilmiyordum bunu zaten doktorum doğum hastanesinden yeni geçti oraya suan hamilelik yok ama olursa normal istiyordum ben üzüldüm

Davci biraz saçma geldi bana normal doğum almıyor o zaman üniversite doğru anladım değil mi

Kkardelenn1 evet siz normal doğuma giriyor musunuz diye sordum o da normal doğumu takip edecek ebe ve personel yok dedi bende şaşırdım. Aslinda hastaneler bisey olduğunda üniversite hastanesine yönlendirirler nasil normal doğum olmaz anlayamadim bende.

Davci ben bunu doktorumla görüşünce mutlaka soracağım vardır elbet üniversite hastanesi nasıl almaz normal doğumu ilk kez duyuyorum inşallah vardır takıplı olduğum doktorda doğurmak ister herkes sonuçta

Kkardelenn1 bana da söyler misiniz doktorunuzun ne dediğini eğer varsa bende telrar üniversiteye dönmek isterim yeşim hanıma çok güveniyorum

Davci tabiki söylerim yeşim hanımdan da memnun gidenler duymuştum birkaç kişiden siz kaç aylıksınız doğumunuza ne kadar var 🌸 birde acaba özel değilse neden kadın doğum hastanesini tercih etmediniz Level yerine

Nurcanyokus6

Kkardelenn1 28.haftadayiz şuan. Yeşim hanım da ücretli muayene ettiği için sanırım levele selen hanıma yönlendirdi. 2li tarama için kadın doğuma gitmiştim merkezde değiliz gelmemiz 40dkyı buluyor. Oranın da yolları çok kötü ve normal doğum da o gün nöbetçi doktor kimse o giriyormus kendi doktoruma denk gelemezsem diye düşündük o yüzden levele başladık.

Davci nerede oturuyorsun bende devreğin köyündeyim ☺️maalesef ki kime denk gelirse o oluyor normal doğumda orası kötü ama özelde ki geliyorsa doğum da çok iyi bazı hastanelerde oda yok özel olmasına rağmen

Davci iyi o zaman canım sevindim senin adına 🌸devrekteki doktoru hiç beğenmedim ben hiç gittin mi bilmiyorum ama inşallah yolun düşmez 😂