Nurse2121 Kızlar 10. Günüm sezeryan olalı ne zaman su geçirmez bant kullanmadan banyoya girebilirim halen takıyorum
Gamzeli_03 Nurse2121 ben bir kez kullandım sonrası banyo dan çıkınca iyice kuruladim gerek yok artık kullanma duş sonrası iyice kurula yeterli
benimcanimoglumm Nurse2121 Dikisleriniz alindiktan sonra rahatca girebilirsinz 2 kez sezeryan oldum bnde o sekilde soylemisti doktorum
gaydirigubbakcemilem Nurse2121 3. Gün bandı çıkartmıştık ondan sonra hep bantsız duş aldım nemli kalmaması yeterli
Aysu1307 Nurse2121 3. Gün kontrolümde doktor bantı çıkardı bantsız şekilde devam ediyorum Bizde 10 günlüğüz gaz şikayetiniz var mı acaba
Nurse2121 Gamzeli_03 korktum açıkcası aslında ikinci sezeryanım ama ilkini hatırlamıyorum ne zaman takmamaya başladığımı 🙊😂
Cosimaniehaus benimcanimoglumm sezaryende dikiş alınıyor mu? Kendiliğinden eriyen ipler kullanıyorlar diye biliyorum ben.
Eczrums benimcanimoglumm konudan bağımsız bir şey sorsam benim de ilk sezaryen oldu şimdi iki aylık hamileyim aynı yerden mi kesi atıyorlar farklı mı acaba? Bir de normal olma ihtimali var mıydı yoksa önceki sezaryen diye direk mi sezaryen yapıyorlar?
Nurse2121 Aysu1307 hayır ayağıma sürekli çorap giyiyorum ondan dolayı olmuyor ara ara gaz sıkışıyor ama genel olarak iyiyim
benimcanimoglumm Cosimaniehaus ben devlet hastanesimde olmustum alindi bnde ama dediginiz gbi olanlarda var duymustum
Cosimaniehaus benimcanimoglumm anladım ben de sezaryen olacağım da bu detayı gözden mi kaçırdım acaba dedim:)
Yazmelegi_ Nurse2121 ben bir kere kullandım başka kullanmadım ayakta dus aldım hep ve çıkar çıkmaz peçete ile kuruladim
gaydirigubbakcemilem benimcanimoglumm yok ben devlete gitmiyorum zaten ama şaşırdım estetik olmamasına teşekkür ederim yinede 🌸