Cansu-2600 Nilayaldemir 34+5 haftalığız 55 ile hamile kaldım şuan 66 kiloyum 11 kilo aldım bakalım 15le kapatırım heralde 😁😁
Guzelanne56 Nilayaldemir ilk 4 ay hıc almadım 4 aydan sonra bırden bire almaya başladım, hatta cumartesi tartıldım 1 kg 200 gr almışım 1 haftada ve asla o kıloyu alacak gıbı yemedım
Ayse0575 Nilayaldemir 15. Haftadayız 4 kilo vermiştim hala kilo almadım. 54 kilo ile hamile kalmıştım şuan 50’yim
perihankrkya Nilayaldemir 35+2 olacagim ben suan 50ile hamile kaldm 65 dim 33+5de bakalm tartilmiyorum kontrol gunumde tartiliyorum sasirmak icin😂
Ebru0107 Nilayaldemir 31. Haftaya giriyorum hiç kilo almadım 😂😂hep verdim ama sanırım bu hafta almışımdır aşırı iştahım açıldı kontrolde öğreneceğim bakalım ama bebeğim sağlıklı şükür
Yasko-y Bende 22. Haftaya kadar 1-2 kilo almıştım o haftadan sonra hızlı bir artış oldu 26. Haftadayım toplam 5 kilo aldım.
Mihraliesra 22 haftalığız -7 kilo verdim bu süreye kadar yeni yeni başlayabildim yemek yemeğe burdan sonrası alarak gideceğim sanırım
Ahmerrr Nilayaldemir 23 haftalik hamileyim 54 ile hamile kaldım 60 kiloyum bazen odem oluyor sanirim 1 kilo artıp azaliyor
irem88 Nilayaldemir 33+4 haftalığım 65 kilo ile hamile kaldım en son 93 kiloydum🫣ben hsmileliklerimin başından beri çok kilo alan biriyim bunu hiçte takmıyorum doğumdan sonra kilo veriyorum
Htccndn 78 kilo ile hamile kaldım ilk aylarımda 75 kiloya düştüm 34+2 günlük hamileyim toplam 5 kilo aldım ☺️