1Anneadayiiii Nnesli Ayy hadi inşallah bende çarşamba günü görebilirim 😍 biz senle aynıyız bu arada sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ❤️🤲🏻
Grimsi Nnesli aa bende bugün gördüm 4+3 bizde 😊 kese biraz düzensiz gibi haftaya tekrar bakalım dedi doktor büyüdükçe düzelir diye umuyorum dedi
Ftmnnr 1Anneadayiiii ama benimde ilk keseyi görmek için alttan bakicam dedi çocuğa bı zararı yok dedi bı sorun oluyormuymus
1Anneadayiiii Ftmnnr doktorlar bi zararı olmadığı söylüyor kan uyuşmazlığından düşük oldu dedi doktor bana ama kan uyuşmazlığı testim negatif çıktı ben o yüzden olduğunu düşünüyorum herkeste aynı şey olacak diye bişey yok tabi
fairytale_ 1Anneadayiiii vajinal yoldan keseyi görebilirsin canım. Hayirli haberler alirsin insAlllah🌸
1Anneadayiiii Aslaninannesi_ bende görebilirim inşallah herkeste farklı oluyo demek ki canım görebilen de var göremeyen de 💖
Aslaninannesi_ 1Anneadayiiii görürsün göremezsen de panik yapma daha önünde uzun bir yolculuk var panik yapacağın çok şey olacak daha canım 😀
Grimsi Nnesli bı şey olmaz daha küçük büyüdükçe yakalar haftasini annesi Adete göre kaç haftalık keseye göre kaç haftalık şuan
koza08 1Anneadayiiii canım ne yaptın gittin mi bugün doktora görebildin mi keseyi? Merak ettim seni. 🌸
1Anneadayiiii koza08 gittim canım bugün gördüm keseyi vajinal ultrasonla gördüm çok şükür 10 gün sonra kalp atışı ve bebek için gidicem inşallah 😍❤️