1Anneadayiiii minigim__1 aynen bazısı gördüm bazısı görünmedi diyo hakkımızda hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💖
Ezgiserce 1Anneadayiiii ben 5+2de hem keseyi gördüm hem kalp atışını duydum çok şükür biraz daha bekle derim
1Anneadayiiii Buglem_38 2 sene önce benimde bakıldı alttan ama ertesi gün kanamam oldu düşük yaşadım korkuyorum o yüzden sizde kanama falan oldu mu alttan bakılınca
Buglem_38 1Anneadayiiii Yo hayır olmadi o zmn bir hafta daha bekleyin sonrasında görünür karından kanda çıkmadi mi
1Anneadayiiii Buglem_38 çıktı çıktı çok şükür perşembe günü 796 cumartesi 1570 çıktı doktor da ultrasonda bakalım dedi
Hatice_11 1Anneadayiiii Dr idrara sıkışık gel demişti bana 🌸 salı günü de kalp atışı inşallah duyarız 🥰
Smbemdy 1Anneadayiiii ben gordum 4hafta ile uyumlu dedi ve gayette net gordum karindan bakildi. Bende carsamba gunu bebek ve kalp atisi icin.gidecegim 6+2 oluyorum ..
1Anneadayiiii Smbemdy maşallah canım Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah görürsün sende bebeğini inşallah bende keseyi görürüm 🤲🏻😍
Leyla93- 1Anneadayiiii Genelde 5 te gorunuyo canım ınsan sabırsızlanıyo bılıyorum ama cok erken gıdıp goremedıgınde bu defada ıcınde kusku olcak hıc degılse 5 ı beklemeni tavsıye ederım benım 5 te de alttan görmüştü mesela
1Anneadayiiii Leyla93- sabırsızlanmıyorum aslında tüp bebekle tedavisiyle hamile kaldım doktor gel bakalım deyince bişey diyemedim hayırlısı bakalım
Leyla93- 1Anneadayiiii Bende oyle o yüzden cok ıyı anlıyorum senı masallah kucagımıza almak nasıp olsun ınsallah 🌸