Pembesarelle2 Kardelen92 Haftada sancım oldu ciğer geliştirici iğne oldum açılma yok ama bebeğim aşağıda , bugün son eksikleri aldım doğum çantasını kapatacağım ne olur ne olmaz diye servikal uzunluk 39′dan 35 düştü suyu yeterli bebeğimin kilosu boyu vs normal 2 hafta daha getirir bizi dedi bakalım 2 hafta sonrayı bekliyorum
Gkya Kardelen92 Çok halsizim çok yataktan kalkmaya halim yok odadan odaya gitsem terde kalıyorum kanda enfeksiyon çıktı birde değerim 8 ama doktorum normale düşürmek için antibiyotik başladı
Fatu Kardelen92 yok aynı haftadayiz ama ben sadece yattığımda kalakmkta zorlaniYorum karnım fazla büyük değil bnm kaç kilodasnz
Kardelen92 Fatu 54 kiloda hamile kaldim 64 kilo oldum zayifim aslinda cok kilom yok ama asagiya baski oldugu icin yurumek can yakiyo
Fatu Kardelen92 öylemi ben 90kiloyum şuan keşke bnde senn kilond olsm 80kiloyla hamile kaldım 10kilo aldim
Feliz Kardelen92 aynen sizi biraz ek işleriniz de yoruyor haklısınız. Bir de haftamız ilerledi ya artık aşağıya baskı artıyor
Kubra6694 Fatu bende 83 ile hamile kaldım 90 kiloyum şimdi hissettiriyor artık bebiste büyüdükçe zorlanıyorum
Kardelen92 Feliz tahmini dogum 11 kasim ama doktor 36.haftadan sonra bekle dedi o yuzden ekim sonuna dogru nasipse hayirlisi artk
Kardelen92 Feliz 2.dogum oldugu icin bide bebek kendini asagiya ittirdigi icin sancim oluyo cok beklemez dedi hayirlisyla vaktinde gelsinler