Aysenurhonluk aysegulpolat121 6 yıl önce deva Hazar yaptırdı şimdi yine hamileyim haftaya yine o yapacak doğumumu
ebeyzzaa aysegulpolat121 evet oldum evimizdeyiz çok şükür 🥹🥰 çok iyi geçti çok hızlı oldu doğum sonrası da çok rahattı istediğimde ağrı kesicim vuruldu bir gece yattım sadece ilk yürüyüş de beklediğimden daha kolay oldu evet hareket etmek çok zor oluyor ama hareket ettikçe açılıyor insan ve bence en zoru da idrar yapmak yürümekten daha zor. Muhammet göçmenden çok memnun kaldım iyi ki doğumum onda olmuş herkese tavsiye ederim şimdi minik civcivimin gazını çıkarıyorum 🥹🥰
Sudemurat aysegulpolat121 ben 3 buçuk yıl önce kızımda muayenelere cerrahi Hastanesi’nde Suat gencere gitmiştim gayet memnundum. 32. Haftamda devlete geçtim devlette yaşadığım sikintilar oldu doğum zamaninda. 43de doğurdum son dakika Denipole gittik direk doğuma girdik Semih mun doğum yaptırdı. Şuan tekrar Suat gencere gidiyorum nasip olursa kesin cerrahi hastaneinde yapicam doğumu Suat gencerde. İlgisi güzel aklınıza takılan her türlü şeyi sorabiliyorsunuz yazabiliyorsunuz. Hijyen olarakta çok iyi ben memnunum
Hilal_asaf Ben Denipol de Semih Mun a gidiyorum şu an 36.haftamızdayız gayet memnunuz, ilgili, tüm sorulara ilgili ve açıklayıcı cevap veriyor, kendisi ve ekibi çok iyidir.
Umran20 Hilal_asaf haftaya kontrolüm orada soracağım ama bir arkadaşim geçen ay doğum yaptı 2 gece kaldı sezeryan ve tüp bağlama 12 bin. Lira verdiler
Annegul_00 Nezahatozen Kusura bakmayın geç görüyorum 24 bin herşey dahil kuvez ücreti doğumdan sonra ekstra muayeneler falan
Hilal_asaf Umran20 bende 25 civarı diye biliyorum sadece doğum ama inanın sormadım öyle ya da böyle orada doğuracağım için belli bir miktar gözden çıkarmıştık zaten
Umran20 Haftaya öğrendiğimde bende paylaşayım arkadaşımın bildirdiği fiyatı yazdım bende. 25 binde fazla geldi bana acikcasi