Balbebek012 Nurpoyrz hele ben hele ben çikolata delisi ben çikolatadan tiksindim üstelik en sevdiğim kahve dünyası lavi çikolatan 1 kg siparişim gelmişti eve yerken tiksindim ve hamile miyim acaba yoksa tiksinmem mümkün değil derken test yaptım ve pozitif ti 😅
Nurpoyrz Balbebek012 Hahahaha ay insallah geçer tiksinmeniz kimisinde kalıcı oluyormuş, anneannem mesela bezelyeden tiksinmiş o gün bugündür ağzına sürmemiş hâlâ diyor içim almıyor 😅😅
Balbebek012 Gizemiii ahh ah canım çikolatalarım bebeklerim benim umarım bu tiksinme geçer şimdi kutusunu görünce bile fena oluyorum 🥲
Octaviablakee Çikolata ve çaydan hoşlanmamaya başladım çayın tadı sanki tuz atmışım gibi bulanık geliyor
Derya146 Octaviablakee şuan bende öyleyim ya kendi evimde içemiyorum tadı değişik geliyor ama arkadaşlarda içiyorum hiç sıkıntı olmuyor
Balbebek012 Nurpoyrz aa evet ya mesela ben de somon hala yiyemiyorum kızımda tiksindim bir daha yiyemedim 🤭
mervedmrcn Citirmom ben taze fasülye ve bezelyenin kokusundan tiksinmiştim sanki kokusu mutfağa sinmişti haftalarca giremedim mutfağa inşallah hamilelikten sonra yiyebilirim ya çok seviyodum
Lky0- Cudana offf çok haklısın bende bayılırım çay kahveye ama Şuan kokusu bile beni mahvediyor .. çalışıyorum iş yerinde içmelerine bile müsade etmiyorum nerdeyse 🤣 onlar içinde ben ofisten çıkıyorum Bunlara ek olarak tavuk yumurta aman Allahım aklıma geldikçe midem çıkıyor 😦
asli_3501 Normalde kahve bağımlısıyımdır, her türlüsünü bardak bardak içerim ama kahve kokusundan tiksindim, gerçekten çok ilginç bir süreç :)
Citirmom Ozlemustunbas1 ben de aynı şekilde. Bugün pazar diye menemen yaptım eşime dedim ki ben bunu karıştıramıcam kusucam sen karıştır. Tabağıma aldım ama iki üç çatal anca yedim
Balbebek012 Citirmom ayy evet evet hele derisi var ya içim kalktı şu an 😫😫 somon yüzünden normal balık bile yiyemiyor um pek
Ozlemustunbas1 Citirmom bende ilk hamieleligi öğrendiğimde eşime menemen yapmıştım o zamandan beri tiksiniyorum şimdi bişey yapacam bu yicek falan onların içine asla katamiyorum