Sennu Bihterrr demir ilacı kullanıyorsanız aç karnına için sabah mesela uyanır uyanmaz için gece de yatarken ben bu şekilde hiç olmadım kabız ilk hamileliğimde çok çektim kabızdan yanlış aldığım için ilacı
rumeysa_1c Bihterrr Şeker atmayın erikler çok şekerli degil zaten birkaç gün iç canım çok güzel söküyor
Nhrr Bihterrr eğer bamya yemeği yerseniz çok etkili bağırsakları çok güzel çözüyor. Geçmiş olsun zor bir durum.
Srp53 Bihterrr Bana doktorum bunu atmıştı bir deneyin isterseniz. Soğuk sıkım zeytinyağı ile denemiştim ben de bir ara çok çektim. Her şey denemiş biri olarak hazır mevsimi iken ben size karnabahar yemeğini tavsiye edeceğim sulu olan. Haftada 2 gün tüketin. Kesinlikle bence kabızlığın düşmanı tuvaletten çıkamamıştım. Aşırı gaz yapıyor ama.
Srp53 Bihterrr benim düzeldi ama bundan mı yoksa verdiği ilaçlardan mı bilmiyorum viganes diye bir takviye verdi magnezyum ilacı içinde magnezyum sitrat ve malat var pahalı bir ilaç biraz. Düzene sokar seni dedi ama bundan mı oldu ilaçtan mı yoksa dönemsel bir şey miydi bilmiyorum 11-15 haftaları arasında yaşadım ben.
Demidos Bihterrr Haşlanmış mısır ve mor incir eğer pazarda markette denk gelirsen kesinlikle dene sabahına etki ediyor. Ben mor incir yediğim gecenin sabahına kabızken ishal olmuştum.
Happy2024 Bihterrr 9 gün boyunca hiçbir şekilde tuvaletimi yapamamıştım. Herşeyi denedim olmadı. Rast gele Avakadonun içine ceviz ve zeytinyağı katıp yemiştim onun üzerine tuvalete gidebilmiştim. İstersiniz birde bunu deneyin.
Demidos Bihterrr ben çok su içiyorum günlük en az 3litre belki ondanda olabilir kabız olduğum hamileliğimde çok azdır daha çok hep ishal. Demir ilacı magnezyum ilacıda kabız yapıyor diye duymuştum ben hergün içmiyorum ikisinide.
Zuhal_Y Bakliyat, findik ceviz ve kuru meyve tuketin ayirca sulu yemekler hazir gida yemeyin . Erik mor olanrdan pekmez yiyin sifa olsun bol su icmeyi unutmayin . Ekmegi de azaltin bir sure
twinsmom__ Bihterrr doktorunuza sorun isterseniz fitil veya lavman bence çözümü Çünkü bu kadar kötüyken evde yapılan şeyler pek çözüm olmuyor iyice sertleştiği için zeytinyağıda içseniz yumuşatıp baskı yaptığında yine zor olacak öncelikle sertleşen kısım çıkmak için zorlayacak sizi
Bihterrr Cosimaniehaus sırf onun için de günde iki kere yürüyüşe çıkıyorum hareketlenme yapıyor ama ordan çıkmıyorrr 😂
gamseliii Bihterrr aynı sorunu yaşadım tarif ettiğiniz. Deliriyordum tuvalette. Duphalac al dedi doktorum. 4 ölçek içtim (20ml) 1 saate tuvalete çıktım sanki hiç kabız olmamışım gibi. Kesinlikle acil durum kurtarıcısı duphalac