Aylaa123 Mor-kelebek fatihteki doğumlardan kimse memnun değil diye biliyorum ben öyle duydum başından beri özels gidiyorum
ebrarsamet_ Mor-kelebek ben başından beri Farabi’ye gidiyorum, doğumumda orada olacak inşallah. 36haftayı bitirmek üzereyiz artık az bir zamanım kaldı, siz kaç haftalıksınız
Mor-kelebek @Aylaa123 aslında doktorum iyi ama doğum için bilmiyorum hangisi daha iyi olur siz özele nereye gidiyorsunuz
Mor-kelebek @ebrarsamet_ benim daha 7 haftalık ilk dogumum bah da olmuştu Melek hanım vardincok memnundum ama başka yere gitmiş bulamadım nerede olduğunu şimdiden tek yer belirleyip devam etmek istiyorum
ebrarsamet_ Mor-kelebek farabide bir iki tane çok memnun kaldığım doktor var eğer oraya gitmeyi düşünürseniz isimlerini yazabilirim
Mor-kelebek @ebrarsamet_ şuan Fatih’te gidiyorum Filiz hanım iyi ama Farabinin doğumhanesine iyi demiyorlar ondan bilmiyorum siz hangi doktora gidiyorsnz
ebrarsamet_ Mor-kelebek Gülçin Güner’e gidiyorum. Hastanede bebek yoğun bakımı olduğu için tercih ettim olası bir durumda direkt müdahale edilebiliyor. Ben iki üç kere acile gittim lekelenmeyle birlikte, hemşireler genel olarak iyiydi birazda beklentiye bağlı sanırım
Alpsmommm Mor-kelebek ben 2 hamilelikte de fatihe gittim doktorum Ayhan Türkmen doğumları Farabi de yaptım doğumhane de baya ilgilendiler ikisi de normal doğum oldu iki hastaneden de memnun kaldım ben şuan bebişim 42 günlük
Aymerah Bende Fatihe Filiz hanıma gidiyorum ama doğum neden olmuyormuş ben yeni duydum . Pandemide olmuyordu onu biliyorum ama şimdi niye olmuyor,olmuyorsa farabide de kayıt açtırmamız gerekir mi ki 🤦♀️
Aymerah Mor-kelebek çok üzüldüm ne desem üzüntünüzü alamayız biliyorum artık bir cennet kuşunuz var 🥺çok özür dileyerek soruyorum kac haftalıktı acaba
Mor-kelebek @Aymerah 7+3 dü ultrasonda 6+5 gözüktü pazartesi çok hafif duyduk kalp atışını doktor yeni olusuyordur dedi 2 gün sonra lekelenmem oldu kalbinin durduğunu öğrendim