CheriBlossom Firdooo409 35+6 dayız 12 kilo aldım ama sadece biraz basenlerim ve üst bacaklarimdan kilo aldim birde göbeğim basketbol topu gibi maşallah bebişime yarıyor yediklerim😅🐣
Firdooo409 CheriBlossom kilon çok güzel bence ben nerden kilo aldığımı anlamadım ama sanırım bacaklarım incecik ayak bileklerim şimdi kalınlaştı yanaklarım çıktı 😂😂😂
Firdooo409 CheriBlossom kilon çok güzel bence ben nerden kilo aldığımı anlamadım ama sanırım bacaklarım incecik ayak bileklerim şimdi kalınlaştı yanaklarım çıktı 😂😂😂
Firdooo409 huzunluponcik yaaaa haahhaahhaah çok doğru 😂😂 ben kilo almayan arkadaşlarıma nasıl yanıt vereceğimi şaşırıyorum Allahım hepimize çok güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin ❤️🐣🐣🐣🌸🌸🌸
12moom 36+3 deyim amaaaaan nazar değmesin güzel annelerim 😍🥲😂 73 kilo ile hamile kaldım ve şuan da 75 kiloyum sadece 2 kilo almışım 🥲😂
Firdooo409 12moom ay 2 kilo mu 🐣 demek ki bedene göre değişiyor ya ben normalde de kilo almaya meyilli biriydim hemen göbek çıkardı normal demek ki Sağlıklı doğumlar nasip olsunnnnnn ❤️❤️❤️
Firdooo409 Bh1006 dikkkaattt ‼️😂😂 kilo aldıran şey bebek olunca insan aldığı kilodan da mutlu oluyor doğum yapınca hızla gider kilolar 🐣 sağlıkla kucağına al inşallah ❤️
dlrbdrd Firdooo409 34+6 haftalık hamileyim 3 kilo aldım ama başından beri çok bulantım var hala midem bulanıyor ilk zamanlardaki kadar değil ama çok yemek yemeyi engelliyor
Firdooo409 dlrbdrd oyyyy bulantı için herhangi bir öneri de bulundu mu doktor Ama eğer bebek için sorun teşkil etmiyorsa kafana takma son zamanların bebişe kilo aldıran şeyler ye Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canımmmm❤️
Firdooo409 MiracAlpinveUmutunAnnesi çok iyi gidiyor ben de 18 haftamda 2 kiloydu doktor mükemmel demişti 🐣 hadi bakalım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Firdooo409 Gulcinayazmert bende son haftamda öyle olcam gibi geliyor bana muhtemelen 20 ile sezonu kapatırım gibi hahaha 😜 hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️❤️❤️
Dilbersltn Haftada ikizlerimi doğurdum, toplamda 16 kilo aldım şuan 12 günlük oldular bebişlerim. 10 kilo gitti gerisi de gidecek gibi 😊😊
Firdooo409 Dilbersltn yaaaaa ikiz bebeklere göre çok iyi almışsınız kiloyu ve iyi de vermişsiniz bebeklerin kilosu plesanta su derken doğumdan hemen sonra bir çoğu gidiyor zaten ❤️ sağlıkla büyütün inşallah kuzuları
MiracAlpinveUmutunAnnesi Firdooo409 İnşallah böyle devam ederiz ben ilk oğlumda çok kilo almistim 13 mü 16 mi neydi
dlrbdrd Firdooo409 valla prilam falan kullandım ama hiç işe yaramadı bıraktım bende. Yok bebeğin kilosu iyi çok şükür 🥰 inşallahh hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
CeylanAk Firdooo409 yok yok şeker kontrol altında tutmaya çalışıyorum ondan öyle yoksa bende almıştım şimdiye 5 10 kilo 😂
Firdooo409 Dlrdilara güzel ya kontrollü almak en iyisi bebeğe aldırmak lazım 🌸🐣 sağlıkla kucağına al inşallah