Nes7616 ylmzm eşim hemen kalktın ayağa toparladın neyin vardı hem alttan hem üstten dikilmiş olucaksın ne gerek var iş çıkartıyorsun diye düşünüyor ama normal doğuran bi arkadaşım pazartesi doğurup çarşamba işe geldi
ylmzm Nes7616 evet normalde sonrası için toparlanma daha kolay. İnşallah sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız. Hakkınızı helal edin güzel sohbetiniz için.
ylmzm Lunaa01 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ben de 2 hafta önden gidiyorum. Şu an 36+1. Devlet hastanesinden mi aldınız günü? Acaba bana da 3 Ekim tarihini mi verirler merak ettim ☺️
Zehra-55 Geceleri ayaklarım ağrıyor sağa sola atıyorum huzursuz bacak sendromu gibi bi huzursuzluk sürekli hemen yoruluyorum mutfakta sabit iş yaparken başım çok dönüyor, yatakta kendimi ağır yaşamdaki insanlar gibi hissediyorum
Razismom ylmzm 36+3üm bugün bel ve sol bacak ağrısıyla uyandım, midem bulanıyor affedersiniz ishal da oldum.. Adet olacakmışım gibi bir hissim var acaba doğum yaklaştığı belirtileri mı? Çatı muayenesi perşembe günü..
ylmzm Razismom doğum için şiddetli bel ağrısı olduğunu biliyorum. Ve karın da toplanma oluyor kasılma yani. Nişan ve suyunuz gelmediği sürece sorun yok. Bu gece benim de kasıklarıma Ağrı girdi şiddetli. Sonra geçti. Dinlenin bence. Sağlıkcakla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu.
Ravziss 12moom aa bende 36+2’yim🫠 doktorum en son 12 ekim tarihini verdi☺️ aşırı yorgunluk hali ve tuvalete çıkmalarım oluyor. Birde son bi beş gündür sanki regli olacakmış gibi karnım ağrıyor ödemlerimden bahsetmiyorum bile🙈 Bi kaç eksiklerim var onları tamamladıktan sonra bebiş doğsun istiyorum ekime kadar sabredemeyecek gibiyim 🙈😂😂