_Mother_ Bir_nazenin01 benim zaten suyum geldiği için yatışım yapılmıştı o yüzden müdahale etmediler gece 1 de yatışım yapıldı öğlen 1 de doğum yaptım
Zeynepesma Htcsnmtn meraba ben eren haytaoglu gidiyorum çok memnum cuma günü doğum yapacağım Allah izin verirse
Htcsnmtn Htcsnmtn Zeynepesma günü belli olduğuna göre sezeryan olacak doğum sonrası yazabilir misiniz buraya nasıl geçtiğini
busraanneoluyor Zeynepesma nerhana kaçıncı gebeliginiz sezeryan mi memnun kaldınız mı peki doğumhane vs nasıldı anlatır mısınız bnmde ikinci gebeliğim ve korkuyorum kızım sezeryan oldu ilk , şimdide sezeryan istiyorum lutfen dönerseniz çok sevinirim 😌 bebeğiniz de iyidir inşaallah 😍
Kkardelenn1 Merhabalar ilk açıldığı yıl 2017 de Prada staj yaptım o zamanın doktorları çok iyiydi ilgi alaka guzeldı fakat artık berbat durumda diye duyuyorum eğer sezeryan ise düşünün derim ama normal doğumu orda tavsiye etmem
Htcsnmtn Yüksek ihtimal sezeryan olacak belimde kayma ve skolyoz var doktorla görüşecem bu randevuda, peki gülsüm uysal hakkında bilginiz var mı siz çalışırken var mıydı acaba
Zeynepesma Htcsnmtn bugün acil bı şekilde sezeryana alındım şuan hazırlık yapıyorum yatisim yapıldı kendime gelince bilgilendirme yaparım dualarınızı eksik etmeyin
Zeynepesma Htcsnmtn teşekkür ederim ben kavuştum kızıma darısı size inşallah sorularınızı sorabilirsiniz
Htcsnmtn Zeynepesma gözünüz aydın Rabbim saglikla büyütmeyi de nasip etsin ameliyati kendi doktorunuz mu yaptı kaç gün kaldınız hastanede ameliyat sonrası eşinizi odaya alıyorlar mi
Zeynepesma Htcsnmtn Meraba belden uyusturmali oldum acil girdiğim için Nefise Tanrıverdi diye bı doktor girdi ameliyatima çok iyiydi benimle konuştu sakinleştirdi eşim refakatçi olarak erkek yasak dediler bebek olduktan sonra 5 dkk gelip gitti yasakmış
Yesimilayda Bir_nazenin01 merhaba size detaylı utrasonla ilgili birsey sorabilirmiyim acaba bilginiz var mı ?