Mrsacar Ben ilk doğumda evlendiğim kilomun üstüne 10 kilo koyarak hamile kaldım. 1.64 boyunda 70 ile hamile kalıp, 88 ile doğurdum. Doğumdan 2 ay sonra salak bir diyetisyene denk geldim ve bu süreçte kilo vermek doğru değilmiş bunu söylemedi tabi. Doğumdada 8 kilo gitti. Diyete başlayınca 80’den 76’ya düştüm ve o ay bebeğim sadece 500 gram almıştı ilk ay 1500 almıştı. Doktor hemen diyeti bırak dedi. Sonra tekrar 80 oldum ve 2. Gebeliğim şu an. 82 ile başladım, diyetisyenle 79 oldum. 13. Haftaya kadar kilo verebilirsin ama sonra vermeni istemiyorum dedi. Bebeğin gelişimi açısından iyi değil dedi. Tabi ben o verdiğimi de misafir falan gelince geri aldım. Şu an 82 ile devam ediyorum. Diyetisyene bu ay ara verdim çünkü şehir dışına çıkıcam. Gelince yine devam edicem. Bence sende güzel bir diyetisyen ile başla. Diyetisyen en fazla 5 9 kilo almaya çalış dedi. Listemi ona göre yaptı. Aç da kalmıyorsun hiç dert etme ve yasak yok onun yerine porsiyonlar küçülüyor. Bunda da bir 18 kilo daha alıp 100’e yakın olmak istemiyorum 🤷🏻♀️