Mrsacar ilk kızımda 72 ile kalıp 68 e düşüp ordan son 3 ayda 100 kg ulaştım ve acil sezaryene alındım bende daha sonra kilom hep 84 100 arasında gidip geldi ve 2 yaşındayken kızım sürpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim 101 kg iken ilk defa hamilelik doğum süreci bu kilolardaydım 160 boyum bu arada 107 kg ile doğurdum bu kızımıda bende ikisindede toparlanmada sıkıntı olmadı bünye meselesi sanırım çok hızlı toparlandım ben ikisindede herkes normal doğum yaptığımı düşünüyordu hatta öyle övgüler almıştım yani kiloma rağmen sezaryenle iyi hallediyorsun diye… Ekstra yaptığım bir şey yoktu doktorum bana liste vermişti ve hamileliğimin son ayları evimde değildim rahat olmadım bazı sorunlardan almadığımı düşünüyorum yoksa daha alabilirdim belkide 3.400 bebeğim doğdu 4,5 aylık şimdi 97 98 düştüm ama 103 104 kgyim şu an bende ek gıdaya başladığımda diyetisyene gidicem araştırıp 2 doğumumum sürpriz olmasaydı spor salonu yazılmıştım ve diyetisyen randevum vardı kısmet doğumdan sonraya kaldı kilo gerçekten çok zor çünkü ve olduğumdan kiloluyken büyük hissediyorum 23 yaşındayım bende dolu dolu yaşamak kızlarımla koşturmak istiyorum ve kilom buna engel olsun istemiyorum 🙃