Rabia_36 Mercimekannesi45 merhaba bir hafta oldu plansız sezeryan oldum iki buçuk gün sürüm gelmedi hastaneden çıkınca geldi bol bol sıvı kayısı kompostosu çorba vs içtim öylelikle geldi bide gaz çıkarmadan yemek yok dediler bişey yemediğim içinde geç geldi sıvı tükettim hep tanesiz çorba içebilirsin dediler ondan sonra gelmeye başladı
Rabia_36 Mercimekannesi45 rica ederim amin inşallah sizde sağlikla kucağınıza alın 🥰🌹birde elinizden geldiği kadar yürümeye çalışın zor oluyor ama hafif adım bile yeterli
Nur0961 Leylaaa_46 ikinci sezeryanda kendim ayağa kalktim tabiki dikislerde biraz yanma oluyo iyilesiyo sonuçta ama çok acı veren bişey deil
Nur0961 Tosuncukannesi genel anestezi olduysa evet ağrı çok daha fazla olmuştur spinalde uyuşuk olduğu için geçene kadar ilk ağrıları hissetmiyoz😂
Tosuncukannesi Nur0961 spinal oldu dediğim gibi herkesin acı eşiği farklı olduğu için herkeste ağrılar farklı boyutta olabilir ☺️
Dilan_Deniz Missprincess bnmde 11 gün oldu,ilk günlerde biraz ağrılı geçti,gaz sancısıda dahil,ilaçlarınızı düzenli kullanın,bn hala ağrı kesici kullanmaya devam ediyorum
Esum48 Arzu501 dikis yerinde agrim oldu boylu boyunca. Bacagimi azicik hareket ettirince bile cok agrisi oluyordu dedigim gibi 3 haftaya toparladim ben su anda 46 gun oldu dogum yapali bir seyim kalmadi anca
Dilan_Deniz Missprincess allah biran önce toparlanmayı nasip etsin,büyük oğlumla ilgilenebilmek istiyorum,en çok ona üzülüyorum