Cihangir09 mrv012 kasılma anlık olur bebek bı anda toplanır o anlık acı verir ve saniyeler içinde geçer sizinki başka bir durum büyük ihtimalle bıçak saplanmasi gibi olmuyor kasılma
Leylaaa_46 mrv012 kasılmada olabilir bebek dönüyorsa olabilir . Kızım da öyle oldu bas asagi dönmüş biran çok kötü olmuştum . Yine artarsa doktorunuzla görüşün . Magnezyum alın
mrv012 Leylaaa_46 Geçenlerde gene olmuştu bu şekilde. bebek normal doğuma doğru dönmüş demişti doktor. acaba gene mi döndü napti . normal doğum yapabilirsin demişti. bebek baş aşağı dönmüş dedi . o günün gecesinde de böyle olmuştum.
BaharSoyluu mrv012 Doktorumun bana yazdığı magnezyum da midemi bulandırıyordu.Suyla karıştırılıp içiliyordu.Hap formunda istedim sonra kendi önerdi içerik olarak aynı dedi ama eczaneden ücretli alınıyor o şekilde de sorup alabilirsiniz.
mrv012 BaharSoyluu Olmazsa doktoruma bende hap seklinde olanı yazdirim. zaten suda olan da bitmek üzere. teşekkür ediyorum🙏🏻☺️
mrv012 Hatice-21 Ayy evet aynen tam olarak benimde sağ kasiktan belime doğru ve ayagma doğru yaşadığım ağrı birebir . bende apandisit ten korktum. şuan biraz hafifledi ama hareket ettikçe ağrıyor gene. Çok teşekkür ederim. çok tatlisiiinn.🙏🏻🥹
Leylaaa_46 mrv012 Olabilir bende dediginiz gibi oldum diğer gün kontrolüm vardı bebek donmuş dedi . Anlatmıştım