minikmucizeemaak Belirsizz İstekli sezeryan oldum, iyi ebeye denk gelemedim gelsem kesinlikle normali denemek isterdim. Ama sezeryan da da çok çekmedim ilk bir kaç gün sor ama 5. Gün avm de geziyordum çok şükür
Yazmelegi_ Belirsizz sezaryen olmuş biri olarak benimki kolaydı ama siz ilki normal yapıp başarmışsiniz neden 2. Sezaryen
1anonim basakc36 bütün zorluğu ağrısı doğuma kadar sonrası çok rahatsınız bebeğinizin yanındasınız hemen ayaklanıyordunux evet sezeryan doğum zamanı çok güzel ama uzun yıllar o doğumda çekmediklerini çektiriyor insana
Munevver_kaplan_33 Belirsizz evet devletteki herhangi bir sorun çıkmadıkca sezeryan yapmıyoruz dedi 36 haftada kontrolüm vardı doğum pozisyonuna gelmemişti 39 a kadar dönmezse ameliyata alırız diye belirti bakalım ozeldeki yarın ne dicek dönmüş mu diye
Fatmagvn Munevver_kaplan_33 bebekleri dönmeyenler için inşikak suresi okunması tavsiye ediliyor. Bir kitapta okumuştum deneyin faydasını görürsünüz biiznillah 🤲
Munevver_kaplan_33 Fatmagvn döndu şükür cnm diğer kontrolde ama bılmem ıyı oldu dönmeyen diyen olursa soylerım bende sureyı
Dunyam28 Belirsizz kimine göre kolay kimine göre zordur eminim. Vücut yapısı, acı eşiği, doktor pratikliği, ekip profesyonelligi hepsi etken çünkü o yüzden herkesin hikayesi farklı. Benim sezeryan çok rahat geçmişti. Herkese kolay doğumlar dilerim.
1cocuk1bebek Pazartesi sezeryan oldum bugün 5. Günüm hala yatıyorum narkoz baş ağrısından ameliyat yerim bi nebze daha iyi ama normal yapıp şimdi rahat olmak isterdim herkesin ayrı geçiyor bence doğumu normalde olsa ssaeryande olsa hangi yolla dünyay gelirse gelsin bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Zynp-ela6 Belirsizz of bnmde ilkim normal di cnm 33 haftaligim şuan bende sezeryan istiyorum ikinciyi en azından başıma geleceği bilmiyorum 😀 normal yapamam acı esigim yüksek sezaryen de çok zorlanmam diye düşünüyorum inşallah
Tosuncukannesi Belirsizz 1 hafta önce arkadaşım sezaryen oldu şimdi öldürseler ikinciyi sezaryen yapmam normal doğuracağım diyor gerisini sen düşün 😊