Busra_a Merhaba annelerim🌸 Doğum sonrası çocuk doktoru önerileriniz var mı İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Başakşehir Bakırköy Bahçelievler olabilir devlet özel hangi hastane doktorları tercih ettiniz? ilk zamanlar sık kontrol oluyor malum
ruveyda_34 Busra_a özel hastanede doğum yapacağım bu yüzden 28 gün boyunca yenıdogan ucretsız oluyormus hersey o süre zarfında ozele goturmeyı düşünüyorum. Sonrasında bakırkoy hastanesınde mustafa şahin var cocuk doktoru ona başlarım dıye düşünüyorum.
Busra_a ruveyda_34 teşekkür ediyorum. 1.aydan itibaren rutin aşıları oluyor devletin karşıladıkları veya özel olanlar aşı dahil rutin kontrolleri için doktor hastane arayışındayım özeldeki muayene artı aşı ücretleri hakkında bilgisi olan var mı??
Busra_a ruveyda_34 daha önce gittiğiniz bi Dr mu hastane çok yoğun doktor da aynı şekilde çok yoğun mu bilginiz var mı
ruveyda_34 Busra_a annem ve ablam gıdıyor o doktora ablam yıgrnımı götürüyor annem kız kardesımı ve cabuk randevu bulunabılıyor yogunluga bısey dıyemem her zaman degısır ama adam cok ıyı ılgılenıyor alanında ıyı ve guleryuzlu