Sezenkarademir Ebru3435 canım bebek baskı yaptığı için oluyor o baskı. Benimde sırtımda oluyor 2 gündür falan. Büyüyorlar ya yerleri daralıyor 😂
Ebru3435 Yagmur0256 doktora tekrar sorun bence çok zor durum anlıyorum sizi . Ben de alafrangadan kalkarken ağrı saplanıyor kalıyorum öyle 😰
edashh ben yaşadım ilk benimde sağa girdi kalçada sinirlere baskı yapıyordu sonra sola geçti bi 10 gün falan sürdü araştırdım doktoroda gittim biley yok geçiyor dedi geçti ama ayagımı attıkça bazen sinire bi vuruyodu kalçamda yürüdükçe çığlık attığımı biliyorum yani bu normalde 25- 26 haftalarda oluyor diye yazıyor bendede 20 haftalarda olmuştu sabret geçiyor yani😁🥴
Cnrmom Ebru3435 21+6 yım benimde sol bacakta oluyor hele ki sandalyede falan oturduğumda kalkamıyorum
Cnnakbb Bizde 23 haftalık olduk ve 17. Haftadan beri var yorulduğum zaman özellikle kemik saplanıyor sanki yürüdükçe ama benim iki tarafımdada oluyor bazen şuan sola vuruyor biraş ev işi yappmıştım ama ben bunu diğer hamileliklerimdede yaşadım bekliyordum zaten 😔