Sinemce1 Kubraylvc Allah kolaylık güç kuvvet versin inşallah ✨ biliyoruz bu bir süreç biraz zor olacak ama geçecek inşallah
seyma0661 Sinemce1 çok normal ben bulantı ile serum taktırmaya gidince öğrenmiştim 🥹 bir kaç haftaya düzelecek insallah. Ama bulantın geçmezse doktoruna söylersin prilam verir o rahatlatıyor 14 haftadayız hala içiyorum
Sinemce1 seyma0661 doktorum bana prilam kullanabilirsin dedi ama ben yan etkisi olur mu diye korktum açıkçası
seyma0661 Sinemce1 bende başta korktum burda bir çok forum da var zaten direkt hamileler için üretildiğinden günde 4 taneye kadar kullanabilirsin. Ben akşam 2 tane içiyorum bir gün tutuyor beni başka türlü ne iş yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyordum 🥺
Mrvsmt2502 Sinemce1 uyku yapıyor oda o yüzden akşam yatmadan içiyorum yinede sabah öğlene kadar uyku hali oluyor 🤷♀️
Ayha Merhabalar ben de 5+6 haftalığim . Çok halsizim ama hiç bulantım yok. Bulantım yok diye de biraz endişeliyim. Sizlerin yazdıklarını görünce kendimi yalnız hissetmedim. Umarım çok sağlıklı bebeklerimiz olur🙏🏻
Zeynepkmsal Sinemce1 bende 6. Haftama girdim 2 haftadır sadece yatıyorum çok halsizim yorgunum arada karnım ve midem ağrıyor çok zor geçiriyorum çok agresif ve sinirliyim enerjim hiç yok oyüzden çarşamba günü inşallah kalp atışını duycaz iyi hissederim kendimi🥹