Sinemce1 Kızlar biz 6. haftamıza girdik ama öyle böyle girmedik. Bugün inanılmaz bir bulantım oldu ara sıra oluyordu ama bu kadar yoğun hissetmiyordum çok yorgun hissediyorum ve çok mutsuzum enerjim 0 benim gibi yerinden kalkamayan var mı? Normal mi bunlar
Gokturkmom_ Sinemce1 o haftalarda halsizlik uyku hali çok normal , bulantılar da öyle tabi ki ilerleyen zamanlarda geçiyor endişe etmeyin 🌸
1Anneadayiiii Sinemce1 bizde 4+1 olduk bugün psikolojik mi bilemiyorum ama karnım aç ama hiçbişey istemiyo canım 🤷🏻♀️ ve kasıklarımda yoğun ağrı var inşallah bebiş iyidir 🤲🏻 keseyi gördün mü canım sen
Aloudn Sinemce1 7+6 Oldum Bugün birikmiş ütüm vardı 3 seferde yaptım 😂 O kadar halim yok bitkinim hayat enerjim alınmış gibi mide ağrısı bulantı hepsi karışmış bir halde
Mrvsmt2502 Sinemce1 6+6 yız bu saydıklaronızo dibine kadar yaşıyorum. Ama uyuyamıyorum bir kızım daha var . . Bulantı için yatmadan prilam atıyorum
Sinemce1 1Anneadayiiii 4+3 de gördük biz keseyi. Benim de o zamanlar inanılmaz kasık ağrılarım oluyordu sanki içeriden karnım çekiliyor gibi ve baş ağrısı çok oluyordu
1Anneadayiiii Sinemce1 yaa yalnız olmadığıma sevindim kasıklarım ağrıdıkça korkuyorum çünkü 😏 benim doktorum da çarşamba gel dedi ultrasonla bakalım dedi inşallah görürüm bende 🤲🏻😍
Sinemce1 Aloudn 🥹🥹 Allah yardımcımız olsun gerçekten zor bir süreçmiş tek ben böyleyim sanıyordum hatta kendime kızıyordum ne kadar uyuşuk oldum diye 🥲
Aloudn Sinemce1 Ne hallere düştün diyorum bende kendime ama yapacak bır sey yok malesef geçici bir süreç Allah yardımcımız olsun 🫶🏼♥️
Sinemce1 1Anneadayiiii inşallah görürsünüz bebeğinizi. Ağrılarınız artarsa da kanama olmadığı sürece endişelenmeyin benim bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyordu o haftada
1Anneadayiiii Sinemce1 Allah’a şükür şu an kanamam yok inşallah olmaz da her tuvalete gittiğimde korkuyla gidiyorum Teşekkür ederim canım
Kubraylvc Haftadayım 4.haftadan beri ohh ne güzel hiç belirtim yok çok rahat gecirecem dedim diğer iki hamileliğimde doğuma kadar kusmuş biri olarak ohh dedim kiii dün şakkk diye yüzüme burdu bulantı halsizlik Allahım bitkinlik yatak döşek yattım mutsuzum diye ve 6 yaş 2 yaş iki çocuğum var 🫣sanırım Buda zor geçecek 🥹
Sinemce1 Kubraylvc Allah kolaylık güç kuvvet versin inşallah ✨ biliyoruz bu bir süreç biraz zor olacak ama geçecek inşallah
Octaviablakee Benimde 5+5, hafif bulantılar oluyor birde bolca kasık ağrısı, halsizlik ve uyku… Bugün biraz temizlik yaptım korkuyorum inşallah bişey olmaz bebişime
Sinemce1 Octaviablakee bir şey olmaz hatta doktorum bana günlük işlerine devam et hasta değil hamilesin demişti 🥲
Sinemce1 Octaviablakee sürekli yatıyorum kolumu kaldıracak halim yok hiç iş yapmıyorum mutsuzum hayat enerjim 0 😂
Derya146 Bende bugün 7 haftalık oldum fakat henüz bulantı yok bugün halsizlik oldu sadece şimdiye kadar gayet normaldim
Sinemce1 Derya146 oh maşallah Rabbim böyle devam etmeyi bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💓
Sinemce1 Mrvsmt2502 Allah kolaylık versin inşallah 💓 prilamın herhangi bir yan etkisi var mı? Doktorum bana kullanabilirsin dedi ama yan etkisi var mı diye çekindim
Mrvsmt2502 Sinemce1 uyku yapıyor oda o yüzden akşam yatmadan içiyorum yinede sabah öğlene kadar uyku hali oluyor 🤷♀️