Sukrannn35 ertonunannesi23 bende hiç kilo almadim hatta verdim bile banada aynı şeyi söylediler dün doktoruma sordum onlar seni kıskanıyor takma kafaya dedi 😀
Enfal_06 ertonunannesi23 42 kiloydum hamile kaldiğimda 50 kiloyum doğum yaptım evet bebeğim zayıf minik ama sağlıklı tamamen genetikle alakalı ne yapalım benim gibi zayıf diye çocuğumu mu bırakayım kilolu olsan bi dert zayıf olsan bi dert
Zeynep_Ali Ayse0575 aslında hiç takmıyorum Kendimle barışığım ama ister istemez o psikolojiye giriyoruz baskı gibi böyle bilinç altına giriyorlar ve bu insanı daha bi düşürüyo 🥴bide böyle bilmişler gibi biz böyleydik şöyleydik demezler mi deli oluyorum 😏herkes aynı olmaktan zorundaymış gibi
1kopek1bebek ertonunannesi23 ablam 43 kilo ile hamile kalmıştı 20 kilo aldı toplam ve sonuç 4 kilo doğdu bebek 😂
ertonunannesi23 1kopek1bebek ay hamileliğimin ilk haftalariydi bu postu açmıştım 🥲 şuan 60 kiloyum bebeğimde 1 buçuk kilo 29. Haftadayim 🥲🥲🥲
Ebru_ebru Zeynep_Ali 45 kg ile hamile kaldım şuan +4 kg aldım ve çok şükür bebeğimin de kilosu iyi hiç kafanıza takmayın oo çok bilmiş insanlar bir şekilde bir şeylere laf söylüyorlar 😏
Tugba2794 ertonunannesi23 hayır canım ne alakası var bu ınsanların cahilce yorumları bir hamileyı uzmelerı akıl alır gıbı degıl🤷🏼♀️ gebelıkte nasıl beslendıgınızle alakalıdır bebegın buyumesı gelısmesı bır de saglık sorununuzun olmamasıyla ilgılidir bir de şunu söylemek isterim kılolu kadınların normal dogum yapmasının zor oldugunu soyleyen bırcok uzman var o kısılere bunu söyleyın ve üzülmeyın böyle gereksız ınsanların boş yorumlarına🌸
ertonunannesi23 Tugba2794 evet cokn haklısınız teşekkür ederim şuanda 60 kiloyum 29. Haftadayim bebişim de 1 buçuk kilo🥲😍
Tugba2794 ertonunannesi23 haftamız hemen hemen yakınmıs canım 😇 32+6 Masallah guzel kılo almıssınız bebegınız de öyle . İnsallah sağlıklı sıhhatli kavusalım bebıslerımıze🥰
asli_13 Zayıflıkla alakası yok 45 kilo hamile kaldım 35. Haftanın içimdeyim 60 kilo oldum. Bebeğimde 34. Haftada 2.800 gr dı iki hafta önden gidiyor. için rahat olsun sağlıklı beslenmen yeterli
Mervealya1992 ertonunannesi23 hepsi sallamış banada bu baskı cok olmuştu 45 le hamıöe kalmıştm ilk bebemde 65le doguma gittim sana dedıklerının aynısını banada dedılet 38de 3500 doğurdum:) bebege aldım kıloları kılolu olu ca noluyorki bebege almadıkdan sonra
Eyylemm ertonunannesi23 ınsanların bu gevezelıklerı nedır arkadas ya ne kadar cok sevıyorlar bos konusmayı hep olumsuz olmayı destek olcak yerde kostek oluyorlar sen hıc o gereksız sacma sapan konusmalara takılma canım zayıflıkla normal dogumun bebegının zayıf olmasının alakası yok bunun ornegı cevremde cok ınsan var sen uzulup canını sıkma hamılelıgın tadını cıkar onemlı olan bebegın ve senın saglıgın nasıl dogum yaptıgının onemı yok
Tugba2794 ertonunannesi23 hiç sanmam 🙈😀 Çünkü ben de 50 kg ıle basladım suan 55kg oldum 33 haftadayım bana da kılo almıyosun bebek küçük doğacak dıyıp duruyorlar terslıyorum valla🤣
Abilikardesli ertonunannesi23 evlendiğimde 45 kiloydum 48 kilo ile hamile kalmıştım. Herkes dedi çocuğun fare gibi olur zayıf olur diye 3900 kg doğdu bebeğim ve herkes şok🤣 kimseyi takmayın yani şimdide 2.gebeliğim ağzını açan yok
2019taha ertonunannesi23 ben 58 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim bebeğim 1/500 kg doğdu küvezde kaldı benim kg olmam bebeği etkılemıyor asla zayıf olmanda