Esra5151 Peki benim zayıf olup 4 kilo dogurmam hatta kaynanam senin göğsün küçük nasıl emzireceksen diyordu goguslerime havlu sarıp yatmıştım o kadarki sütten akıyordu hiç mama bile vermedim 😀😀
Rabiamina Esra5151 sen emzirirsin benimki küçük gelirse deseydiniz. Tövbe yarabbim insan haddi olmayan konularda neden konuşur. Elimizde olan bir şey mi sanki ne yapacaksın göğsün küçükse.
Yazmelegi_ ertonunannesi23 hic alakası yok arkadaşım da 48 le hamile kaldı 5 kilo aldı 53 le doğum yapti
esca344 ertonunannesi23 hiç sıkıntı olmuyor merak etme ben de seninle aynı kilodayım bebeğin gelişimi önemli annenin aldığı kiloyla bebek de kilo alsaydı benim arkadaşım 24 kilo aldı kızı 2500 doğdu benim doktorum fit gebelik her zaman daha iyidir diyor takma yani canını sıkmaya çalışanlar emin ol kıskanıyordur vermen gereken doğum kiloları bile olmayacak öyle düşün takma hiç ben öyle düşünüyorum mesela 😂
littlemiddle esca344 Evet doktorların en sevdiği gebe tipi fit gebeler 😁 Her kontrolümde doktorum harika harika diyor 😂
bebegimd7 ertonunannesi23 Bana da zayıf olduğum için bebeğimin zayıf olacağını söylerlerdi. Hamilelikte 13 kg civarı aldım ama hiç kilomu göstermiyordum bebeğimde 3700 doğdu 39 haftada
ertonunannesi23 Yazan heekese çok teşekkür ederim içime su serpildi gerçekten 🥲🤍 Allah razı olsun hepinizden benim gibi ne çok insan varmış 😌
Duruu3 ertonunannesi23 varya öyle diyenleri bir kaşık suda boğmak istiyorum ne alakaaa yaa bende 48 hamile kaldım 60 la doğuma gittim oğlum 3600 doğdu karşı komşum 90 kilo bebeği 2 kilo doğdu
Hasret72 ertonunannesi23 Hiç alakası yok annem kardesime sadece domates ve su içti şahidim gittikçe zayifliyordu kardeşim 4 kilo doğdu Bende zayıfım kayınvalidem sürekli birseu yemiyorsun şöyle böyle bebek zayıf olacak yok boyle yok şöyle.🙄🙄🙄
merimiri ertonunannesi23 hiç Öyle bir şey yok cnm bebeğim de kilolu bende kilo aldım fazlasıyla hemmm zayıf kalmak daha iyi üstüne bi de bebiş iyi alırsa mükemmel olur
1_papatya ertonunannesi23 aynı boydayız ve aynı kiloda hamile kalmışız hatta isimlerimiz de aynı🥰 normal doğurdum erken doğmasına rağmen 36. Haftads doğurdum 2860 gr doğdu bebeğim ben 61 kg ile doğurdum şuan 55 kiloyum
Plakkafa_ ertonunannesi23 saçmalama ablam da aynı senim boy ve kilondayfı 4 kiloya yakın normal doğum yaptı kimseyi dinleme aşkım milletin ağzı torbamı benimde minicik karnım vardı 3100 normaldoğum yaptım kendimde miniciğim zaten 😂 kimsenin piskolojini ve moralini bozmasına izin verme
1Demett Şu milletin boş boğazlığına hayranim. Bende hayatim boyunca en fazla 54 kiloya ciktim suan hamileyim 4.5 aylik kilo almadim bile hala. İlerleyen zamanlarda alir miyim bilmiyorum ama alakasi yok kiloyla bebegin kilosunun takma kafana bos bos konusuyolar sadece
Bebeannesi ertonunannesi23 47 kilo ile hamile kaldım 60 kilo ile normal doğum yaptım hiçbir sıkıntı çekmedim çocuklarımda zayıf doğmadı gayet sağlıklılardı kim ne diyorsa kulak asmayın bence banada neler neler dediler ama bebeklerim çok güzel doğdu çok şükür
Hatceninblog ertonunannesi23 ne alaka ben 110 kiloyum bebeğim de 10 kilo doğacak o zaman, bu kadar saçma az şey duydum yaniii, onun kiloyla hiç bir alakası yok, insanları bu kadar kafaya takmamanız lazım bence çocuğunuza yazık stres yapmayın boşuna
Serapazraege ertonunannesi23 49kg ile hamile kaldım 30. Haftamdayım 58 kg oldum ama çevreye göre şu an ki kilom normal durduğu için karnımın olmadığını iddia ediyorlar. Bende aynı psikolojik şiddete maruz kalıyorum. Hiç takılma kıskançlıktan yapmıyorlarsa neyim. Ablamda 3 çocuğunda da çok kilo almadan normal doğum yaptı. Yeter ki sağlıklı ol gerisi hiç önemli değil 😉
Trilecee ertonunannesi23 ya bu millet susmıcakmı ayyyyy bu forumda sıyırmamak mümkün deil herkese ne çok baskı var. Bende aşırı kilo aldım ay sen şiştin ay sen nası yedin okadar neler neler dediler umrumda bile deil.35 den sonra kimseyi takmıosun canım o kafalara gelirsin inş
elif475475 ertonunannesi23 ben 170 boyunda 50 ile hamile kalıp 68 le oğlumu 3220 gram normal doğum yapmıştım. Şimdi de 18 haftalık 53 kiloyum bebeğimin zayıf doğacağını da sanmıyorum ve yine normal yapacağıma da inanıyorum. Zayıf doğacak bilmem ne bunlar bana da söyleniyordu. Boş boş konuşmuşlar sadece 😅