Civcivlerinannesi cLearQueen aah ahh böyle yabani erkeklerde var maalesef. Sırf eziyet olsun diye herşeyi eşinden bekleyen kısım genelde annesinin evinde hep kadının hizmet ettiği erkeğin buyurduğu kafa da yetişiyor. Bazı erkeklerin de cidden içinde olduğu için yapıyor. Bazıları eşine değer veriyor kıyamıyor bir şekilde işin ucundan tutuyor. Evlilik bazen şans bazen baht meselesi🥲
Civcivlerinannesi Kralereeed en azından birşeyler yapmak için çabalaması kahvenizi yapması da yeterli düşünceli bir şekilde size destek olduğunu hissettiriyor🤗ne güzel ne mutlu size🫶🏻
Bergamot Civcivlerinannesi kim erken kalkarsa o hazırlar 🤭 İkimizde uyumuşsak ya dışarıdan söyleriz ya da dışarı çıkarız
CeylanAk 13 senedir evliyim en son ikizlerimi doğurduğumda sabah menemen yapmıştı dahada görmedim 😂 canı sağolsun girmesin mutfağa ben hazırlarım 😂
Femay Civcivlerinannesi ah kesinlikle. Maalesef öyle yetişmiş cidden. Evlerindeki tüm kadınlar hizmetçi gibi davranıyorlar erkeklere. Assssla katlanamadığım bir şeydi ama yapacak bir şey yok eşimi de böylr kabul ettim 🩷
Femay Civcivlerinannesi hiç yapmaz ev işi sevmez. Bomboş bulaşık makinesine içtiği bardağı bile koymaz, koy dediğimde söylenir maalesef. Asla ev işine yardımcı biri değil. Hayalim böyle değildi ama nasip eşimi seviyorum yine de ☺️
Civcivlerinannesi Femay insan arada minik jestler bekliyor. Bi sabah kahvaltı sofrası hazır olsa veya sana kahve yaptım dese biz kadınlar çok küçük şeylerden fazlasıyla mutlu olabiliyoruz. Düşünüldüğümüzü hissetmek farklı oluyor🥲
Civcivlerinannesi Papatyadelisii maalesef yetiştirilme tarzı kadına bakış açısı her evde değişiyor bu durum. Herkes şanslı olamıyor,bazı erkekler kadını köle olarak görüyor,özellikle kendi doğup büyüdüğü evde bu şekildeyse değişmesi çok zor oluyor
Nzkse Civcivlerinannesi hastaysam mutlaka hazırlar, hasta değilsem keyfim yoksa da rica edersem yine hazırlar. Benimki çok tembeldir ama merhametlidir de
littlemiddle Civcivlerinannesi Hazırlar. Yorgun, hasta veya halsiz olmamı beklemez. Genelde haftasonu bir gün o hazırlar. Diğer gün birlikte. Hamilelikte, hastayken, yorgunken falan iki gün de hazırlar. Olması gereken de bu bence.