Civcivlerinannesi Yorgun hasta veya halsiz olduğunuzda eşiniz kahvaltı hazırlar mı? Yoksa sizin kalkmanızı bekler hazırlamanız için?
_ozlmm Civcivlerinannesi Hazırlıyor üşenirse de dışarıdan bir şeyler alıp geliyor 🙈 Ama bu hasta olduğum ya da halsiz hissettiğim zamanlar için değil genel olarak yapar bazen işteyken arar sen yemek yapma ben yapayım çocuk çok yoruyor hamilelikte yoruyor der ben duramam yaparım tabi yine çünkü geldi yaptı etti diyene kadar geç oluyor 😂 Gerçi yapınca söyleniyor yapma dedim diye ama olsun bir sonra ki dediğin de yapmıyorum gelince kendisi yapıyor
Pelinaltnl Civcivlerinannesi genelde yumurtayı o yapar sofrayı kurarım ben sonra hep o kaldırır bulaşık yapar 😅 ama sadece haftasonlari akşam yemeği ve bulaşığı hep bende çünkü ben kahvalti seven biri degilim
AdaEcem Civcivlerinannesi hafta içi hep birlikte hazırlarız. Hafta sonu biraz tembellik yapıyoruz ama sonra birlikte hazırlıyoruz. Çocuklar erken saatte acıkiyorlar.
Ytsnzy Civcivlerinannesi 4 senedir bir gün hazırladığını bilmem 😀 hafta içi kahvaltı yapmaz ama pazar günü çeşit ister bana kalsa ben domates peynir zeytinle tamamım yani😀
Cudana Yorgun veya hasta olmama gerek yok ikimiz de evdeyken her sofra birlikte kurulur her yemek birlikte yapılır evlendiğimizden beri yani dört senedir bu böyle. Biri iş yaparken biri yatmaz
Civcivlerinannesi Pelinaltnl işin ucundan bir şekilde tutması da güzel hiç yapmayanlar zerre umrunda olmayanlar da var🙂
Leylaaa_46 Civcivlerinannesi hastayssm hazırlar veya dışarı çıkarız . Ama hasta değilsem ekmek alır sadece çok şükür onu yapıyoda 😂 bir de yumurtaları soyar dilimler masaya koyar
Zeyneppx Civcivlerinannesi benim kocadan sorulur bütün kahvaltılar 😂😂 canım çekerse jest yapmak istersem ben yaparım nadir erken kalkarsam falan 😄
Adus Civcivlerinannesi eşim pazar günleri izinli sadece, genel de ben hazırlayın kahvaltıyı ama benimle birlikte hazırlamayı yada benden önce uyanıp kahvaltı hazırlamaya bayılır gözlerimi kapatıp mutfağa kadar götürür beni
Aylaa123 Civcivlerinannesi hazırlar. sadece yorgun yada halsiz olduğum zamanlarda değil hafta sonu bir gün ben hazırladığımda ertesi günü kendisi hazırlıyor
Kralereeed Hazırlamaz elinden gelmez ama kahvemi çikolatamı getirir her yemekten sonra 😍 kendisi hazırlayamadığı içinde yemek yapma dışarda yiyelim der haftasonlarında evde yemek yemeyiz dışarda yeriz ama yapabilseydi eminim yapardı
Civcivlerinannesi Kralereeed en azından birşeyler yapmak için çabalaması kahvenizi yapması da yeterli düşünceli bir şekilde size destek olduğunu hissettiriyor🤗ne güzel ne mutlu size🫶🏻
Asi_07 Civcivlerinannesi Haftasonları genellikle birlikte hazırlarız hamilelikten dolayı bazen sancım ve ağrım oluyor öyle durumlarda herşeyi eşim yapar normalde de ev işlerinde yardımcı olur
myangelson Civcivlerinannesi kahvaltı ben hasta vs olduğumda hazırlar. Çoğunlukla yemeklerde yardımcı olur evde olduğu zaman bazen kendisi yapar tavuklu, balıklı yemekleri hamilelikte daha da yardımcı oluyor koku hassasiyetimden dolayı