Mucizembenim Tuzla devlet hastanesinde kadın Doğum bölümüne giden varmı ? Doktorları nasıl Doğum nasıl oluyor temiz mi bilginiz var mı ?
Aysnrplt Mucizembenim Bende merak ediyorum bunu Pendik’e gidiyorum güvenemediğimden yeni bir hastane olduğundan mıdır nedir😊
silacetin88 Mucizembenim canım ben bahadır beye gittim 2 kere iyiydi sadece biraz dalgın gibi konuşurken gözlerini kapatıp dinlendirio 😂 şu an hamileyim yeni öğrendik tekrar ona gitmeyi düşünüyorum memnun kalırsam devam edicem
Cansu_22_25 Mucizembenim ben de tuzladan aldım randevu belfin nur arıcı halıcı kendi kendine bakıyor kalp atışını duyurmuyor bilgi vermiyor sadece kalkmadan bı gösterip resim veriyor ben hiç memnun kalmadım doktor değiştireceğim
Mucizembenim Aysnrplt bende merak ediyorum özele gidiyorum ama Doğum ücretleri almış başını gidiyor devlet hastanesi nasıl olur bilemiyorum ama belki giden varsa fikir olur bizede 😊
Mucizembenim Deletedmom56 peki hastane yenilendi ya hani temizlik açısından nasıl peki hijyenikmi hiç devlete gıtmedim tedirginlik var 🙄😃
Mucizembenim Deletedmom56 denicem gidicem hulise beye ama randevu bulamadım baktım şimdide 😀 randevusuz alırlar mu acaba
silacetin88 Deletedmom56 evet baktım şimdi ama mhrs den bulamadım nasıl randevu alıyosunuz 😨 henüz dra karar veremedim de ben hakkındaki yorumlar çok güzel
silacetin88 Deletedmom56 aa çok sevinirim burdan numara paylaşmak yasak instagram kullanıcı adım silatoruncetin ordan yazabilirsen çok güzel olur ☺️
Mucizembenim Deletedmom56 valla sağol canım haftaya kardiloji bölümüne gidicem o sıra da giderim dıyor düşünüyorum bakalım 😀🙏
Scb Deletedmom56 merhaba bende tuzla devlete gidiyorum bise soracaktim ikili testi burda mi yaptırdınız