Mustafaalpinannesi Hanımlar, 33+2 haftadayım çikolatayı ne zaman yaptırmalıyım 38. Haftada planlı sezeryan düşünüyoruz bozulma sıcakta muhafaza edebilme açısından soruyorum . Birde tavsiye edebileceğiniz site sayfa var mı?
fairytale_ Mustafaalpinannesi kuru ve serin bir odada 6-12 ay muhafaza edılıyor internet sıtelerıne baktıgımda cok pahalıydı ıstedıgım kutu cıkolata 1500 en ucuzu bu yüzden ben kendım ayrı ayrı sipariş verdım kutumu ucuzmatbaaaa sıtesınden verdım etıketlerıyle beraber cıkolatamıda trendyoldan tuna cıkoladadan verıcem sıparıs
Berfinkorkutt Mustafaalpinannesi ben 38+5 de doğum yaptım 31. Haftamda çikolatayı zam gelecek diye yaptırmıştım. Oğlum 3 aylık şuan hala taze valla
Mustafaalpinannesi fairytale_ 6-12 ay iyimiş ben haftam daha küçük diye bekliyim diyodum ama bilemedim şimdi
fairytale_ Leylaaa_46 Evet bu sayfadan hem çikolata etiketimi yaptırdım hemde attıgım kutuyu ısımlı sekılde.
fairytale_ Leylaaa_46 200 tl isimli kutuya verdim. Etıket olarakta sargılı madlen secenegını sectım bı tık daha pahalı olanıydı o 144 adet yaptırdım 200 tl toplam 400 tl oldu birde buyuk kolanya etıketı cıkarttım 1 tane 40 tlydı oda bide kucuk kolanya sıselerıme etiket yaptırdım ordan 40 tanesı 60 tl resım eklıcem birazdan
fairytale_ Leylaaa_46 büyük şişeyi daha almadım kucuklerıde emınonune gıttım aldım ama ınstgram sayfalarıda var ozentasarım dıye cam aldım kucuk sıseler onlarda tanesı 8 tlydı lımon kolanyasıyla doldurduk bıde mum kutusu aldık ordan süsledikk kendımız
Leylaaa_46 fairytale_ güzel olmuş . Sağlıkla gelsin teşekkür ederim . Bir şey daha soracağım kutu 72 tane çikolatayı alıyor mu ? Büyük mu geliyor
fairytale_ Momylinda yok canım cıkolatasını trendyoldan alıcam tuna cıkolatadan. Instgram sayfalarında bu kutular dolu hallerı yanı cıkolatalı halleri 1500 2000 cıvarı fıyat verdıler ama ben kendım ayrı ayrı sipariş verdıgım ıcın cok uyguna gelmıs oldu ama instgramda bır sayfa var yuvarlak teneke kutularda satıyor cıkolataaları o sayfa ucuz aslında bakmak ıstrrsenız lunacıkolata ama ben bu kutuyu begendıgım ıcın boylr yaptırmak ıstedım
fairytale_ Mustafaalpinannesi benimde dogumum aralık sonu ocak başı ama bu ay sonunda sıparıs vereceğim trendyolda tunacıkolata satıcısına sorarsanız zaten o soyluyor ne kadar muhafaza edebılecegınızı🌸
fairytale_ Leylaaa_46 yatay sekılde koyarsanız yeterlı olur ama sık sık koyarsanız 200 cıvarı sığıyormuş teşekkürler 🌸aminnn
fairytale_ Zehra-55 bir kac yorumu kötü coğu yorumu iyi baya baktım daha sıparıs vermedım verıcem normal sütlü çikolata tadı nasılsa öyleymiş parasına gorede cok çokk güzel çikolata beklemıyorum zaten normal tatda beklıyorum cıkolatayı🌸