Deroli cansubck yan komşumun bebeği sezaryen ile doğdu ve tıpkı sizin anlattığınız gibiydi. İlk günden beri sürekli uyuyordu. Zor uyandırıyordu annesi. Şu an 1 yaşında. Hala uyku düzeni harika ve cok sakin bi bebek. İnşallah sizinki de öyledir, korkmayın 😌
cansubck Selma2412- bugün aile hekiminde kontrolü vardı. Sarılık hafif devam ediyomuş sık sık emzir dediler. Umarım artmadan atlatabiliriz 🙏
iremd-1798 cansubck bana ebe topuğun arka kısmında bir kemik ver oraya baskı yaparsan uyanır demişti. Sıkmak değilde tek ya da iki parmağınızla vurabilir baskı uygulayabilirsiniz. Bir de böyle deneyin. İlk kızımda benimde öyleydi ne kadar çok uğraşıyordum emzirmek için ebe onu dedi yapmaya başladım emeceği zaman.
cansubck iremd-1798 emerken memeye geldiği an uyuyo sürekli topuğuyla oynuyoruz uyanık kalması için. Dediğinizi deneyeyim bi de. Teşekkür ederim 🙏
cansubck Barlas_mom şırınga kullanamıyoruz biz yutamıyo sanırım birkaç defa tıkanır gibi oldu. Biberonla verdik 1 defa mamayı
iremd-1798 cansubck topuğun arka kısmına elinizi koyduğunuzda kemiği kolaylıkla bulabilirsiniz.bi biz sadece onunla uyanık tuttuk 😟