annesininballisi cansubck benim bebeğim de 14 günlük 3 günlükken beslenemediği icin hastaneye yattık bir gün tekrar ve hemşireler bile uyandıramadı saniyelik uyanıyordu. Eve gelince evim cok sıcak oldugu icin tek zıbın şapka ve çorap giydirdim bi kaç gün ince bir müslin örttüm üstüne öyleyken daha rahat emdi ve ıslak bir pamukla vücudunu siliyordum uyanması icin. Korkmayın bi kaç güne normale döner ama bu sekilde deneyebilirsiniz birde.
cansubck annesininballisi inşallah dediğiniz gibi normale döner. Islak pamukla sildik,topuklarını çimdikledik,burnunu sıktık, sırt omurgasını hızlıca ovun dedi hemşire onu da yaptık ama sadece gözlerini açıp ııık diyor.içi uyuyor. Ne yapacağımızı şaşırdık 😔
cansubck boraninannesi_ inşallah en kısa sürede geçer bu durumu bebişin 🙏 biz de öyle çimdiklemekten topukları yara oldu kuzumun baygın gibi hep. Beslenmesi çok az,dün acile gittik serum takıldı bu sabah çıktık. Her şeyi normal dediler.
annesininballisi cansubck eviniz cok sıcak olabilir mi cocugu cok sıkı giydirmeyin belki oda bayıyodur cocugu
Ss63_ Bebeğin sarılığına baktırın benim ilk doğumumda kızımda öyleydi sürekli uyuyordu taki tahlil yapana kadar
Enfal_06 gktgmom kaşık biberon denemedim şırınga daha kolay oluyor alışınca yavaş yavaş sıkıyorum yutuğunu anlayınca tekrar veriyorum yavaş yavaş sabırla oluyor tikanabilir bu çok normal korkmana gerek yok ki tikaninca elini karnına koyup ters çevir sırtına hafif vur hemşireler hiç korkmadan bi kerede ağzına boşaltıyorlardi boğazında kalınca öyle yapıyorlardi ben yinede yavaş verme taraftariyim çünkü onların soluk boruları daha tam gelişmemiş
gktgmom Enfal_06 ay ben aşırı panik biriyim canım elim ayağıma dolanıyor öyle şeylerde şırınga var evde ama en kötü söylediğin şekilde denerim bende
Enfal_06 gktgmom benden panik biri yoktur inşallah bişey olmaz canım biberon da meme reddi yapıyor mamayı nasıl vericen o zaman
elif475475 cansubck sarılık riski yoksa doktorumuz 20 günden sonra uyandırmayın acıkınca kendi kalkacak dedi. Gerçekten de sarılık bitince kendisi uyandı. Tabi kırktan sonra daha az uyudu ama yinede 3 aya kadar baya baya gündüz gece uyuyordu. Acıkınca kalkar emer biraz takılır geri yatardı
Selma2412- cansubck hayırlı olsun canım bende aynı sekılde çok zorlanırdım hep 2 saati geçerdi vicdanım sızlardı inan ki bizim de değer yüksek degıldı ama hep 2 saat geçmesin denildi asla uyumuyordu bende topuklarını sıkıyordum burnuyla yanaklarıyla oynuyordum belki Işık açmak iyi fikir olur uykusu açılır bende biraz büyüyene kadar hep zorla uyandırdım 🥹
cansubck Selma2412- bugün aile hekiminde kontrolü vardı. Sarılık hafif devam ediyomuş sık sık emzir dediler. Umarım artmadan atlatabiliriz 🙏
ttazeannee cansubck ilk zamanlar çoğu bebek öyle olur sarılık yüksek değilse korkma zorla uyandır emzir 2 saati bekleme. Sonra bir uyanıyorlar bir daha uyumuyorlar
225834zey cansubck Bol bol emzir sarılığı gider sarılık az da olsa barsa uyku yapar uyanmaz 2 saatte bir uyandırıp emzirirsen Allahın izniyle geçer gider en önemli şey emzirmek
BARUTCU06 cansubck sağlıkla büyüsün inşallah kardeşimin bebeğide sürekli uyurdu hep endişe ederdi emmıyor diye ama çocuğun sürekli kan şekeri yüksek çıkıyordu tok gelmiş dünyaya 1 hafta nerdeyse böyle sürdü azıcık emmesıne rağmen doyup bırakırdı memeyi
cansubck Banu_2019 dün akşam 2 defa kendi uyandı. Bugün yine biraz zorlanıyoruz uyandırmakta. Gözleri açık olsa da içi uyuyor ememiyor dolayısıyla.
Barlas_mom cansubck Aynı durumdayız 8 günlük benim bebeğimde mama ve meme ilerliyoruz çoğunluk mama Şuan sarılık geçene kadar sütüm artana kadar
cansubck Barlas_mom şırınga kullanamıyoruz biz yutamıyo sanırım birkaç defa tıkanır gibi oldu. Biberonla verdik 1 defa mamayı