Melisinannesiii Doktor bebeğin kilosu az dedı belli başlı şeylerı söyledi ama farklı olarak kilo yapan neler var
Yazmelegi_ Melisinannesiii kaşar,Muz bunları yiyebilirsiniz birde ven nesguik yiyordum o kilo aldırmışti
Ebbruc Melisinannesiii süte karıştırılan toz nesquik önermiş birine burda doktoru, bende her sabah 1 bardak ilk onu içiyorum. Sonra yumurta, kaşar tüketmeye çalışıyorum. Avokado, muz, kabak çekirdeği bunlarda kilo aldırıyomuş bebeğe
48lipastelboya Melisinannesiii Ben ana öğün yemiyorum sadece kahvaltı onun dışında canım istemiyor mesela bir hafta için de 450 gram almış ama kefir süt meyve nesquik kuruyemiş ceviz birde pekmez düzenli tüketiyorum özellikle pekmezi bir hafta içinde sabah 3-4 kaşık akşam 3-4 kaşık o şekild
evoo0 Avokado ceviz muz cig badem birde çiğ aycegirdegi hergun düzenli bir kase yiyin acayip bebege kilo aldırıyor geriden gelen bebeğim 1 ay icersinde ilerden gitmeye başladı ben şöyle yapiyorum günde 1 muz bir sade soda 3 ceviz bir kase çiğ aycekirdegi yiyorum kur gibi ben kilo almadim ama bebeğim güzel gelişiyor haftada 1 de avokado yiyorum
Melisinannesiii evoo0 37 haftaya gircem hiç karın çevresi yok diince baya üzüldüm az da kaldı kendini toplasın istıyorum çok teşekkür ederim
Yazmelegi_ Melisinannesiii rica ederim ❤️ toz olanı da içebilirsiniz gevrek olanı da yiyebilirsiniz hangisi iyi olursa inşallah fayda eder minnosa
elif475475 Ebbruc o tarz tozların içeriği çok sağlıksız. Ben olsam asla içmezdim. Kilo aldırmak için sütü muzla makineden geçirin isterseniz ceviz bal ekleyin. Ama asla o tarz şeyleri tavsiye etmem
48lipastelboya Melisinannesiii yo ben top olanlardan yiyorum hem doyurucu oluyor hem de süt içmiş oluyosun Unutmuşum yulaf tüketiyo musun o da kilo yapar bebeğe
48lipastelboya Melisinannesiii Bir çay bardağı süt bir çay bardağı yulaf pişir üzerine de bal gezdir ve kuruyemiş kırığı meyve de olabilir çok güzel oluyor hem de kilo aldırıyor