hulya98 Fekf bilemiyorum canım haftaya bi test alırım iyi bi tane kimyasal da olabilir çok kuvvetli gözükmüyor ya rengi
Fatoss3- hulya98 o yüzden 2 günde bir ilişkiye girin diyor doktorlar yumurtlamayi denkleme ihtimali var cnki bı gün araylada olabilir hamilelik planlamadn önce doktora gittim cnki kendi anlattı bana
Fatoss3- hulya98 rica ederm cnm bide 29 günde bir adet oluyorsan mesela örnek veriyom adetin 11. Günüyle 18. Günü arası ilişki olması daha iyi oluyormuş tabi düzenli adet görüyorsan örnek olarak verdim bunu
hulya98 Fatoss3- benim dakikası bile şaşmazdı 28 günde bir sabah 9da olurdum. bu ay şaştı askim bilmiyorum neden bekliyorum gelmesini mevsim geçişi vs diyorlar ama bilmiyorum senin nasıl
Fatoss3- hulya98 benim bugün 3. Günüm hala YK ve hiç birtane bile belirtim YK normalde 2-3 gün öncesinden hafif sancım olur ama yok agridan duramam bn adet dönemimde kivranirim normalde
hulya98 Fatoss3- askim ben de bu sabah 9da regl oldum benim de testler pozitif çıkıyordu sanırım kimyasal filan geçirdim
Fatoss3- rozamomy yaptm alim dedim oda bozuk çıktı bidada almadım bnm bildiğim c çizgisi çıkar ilk bu c çizgisi bile belirmesi diyebilirim yani
Fatoss3- rozamomy ama şuan hiç bisiyim YK çok afedersiniz ama peceteyle sildigimde çok az bı damla kadar sulu gibi açık kahve akıntı geldi normalde altımda ped var önlem olarak takmıştım pede bile bulaşmamış sadece peceteyle geldi
hulya98 Kucukmeleg-bklyrm3480 evet canım kimyasal oldu sanırım regl oldum bugün zaten ilişki günümüzde ovülasyonda değildi