Kubra0606 hulya98 evet bende mide bulantısıyla gittim hemen beta baktılar. Ama ben kadın doğum acile gidiyorum normal acilde bakmıyorlar falan diyolar
hulya98 Kubra0606 aynen öyle bana da arkadaşım gebelik testi getirdi yarım saat oldu onu yaptık 🤣🤣 benden heyecanlı
hulya98 hulya98 kızlar arkadaşım elinde olan bi testi getirdi pozitif mi değil mi yine anlayamadık önce, sonra negatif dedik bakın yüklüyorum 😅
hulya98 Zarifokur askim sitede çok kızlarda gördüm mesela bu tarz testler pozitif ama kanda negatif o yüzden zaten ilişkim ovülasyon dışı günde oldu ihtimal az
Mor-kelebek @Zarifokur adet öncesi belirtilerimle aynıydı bel ağrısı karın ağrısı göğüs hassasiyeti hatta adet olmadan böyle boşluk ağrısı gibi bir ağrı olur heh tamam hasta oluyorum dersin ya öyle ağrıydı zaten test silik çıktı beta da 80 di yani erken öğrenmiştim o yüzden çok belirtim olmadı bulantı falan sonradan başladı
hulya98 Mor-kelebek veririm askim da ben ovulation günümde birliktelik yaşamadık eşimle, çünkü Türkiye’den dönmüştük çook yorulduk sonra eşim biraz nezle oldu, neredeyse ovulationdan 1 hafta 10 gün sonra beraber olduk ihtimal vermiyorum o yüzden 🤣😅😅