Ebbruc Çiçek abbas pozumu da iliştireyim şuraya oğlumla ❤️🌸 Çoook şükür 22. Haftayı gördük, bikaç gündür göbek hizasına çıktığını hissediyorum artık. Keyfi isterse yukardan vuruyo, istemezse aşağıdan 🥲 sizlerde durum nasılll
Kbraaa19999 Ebbruc masallah bende 21+0 haftadayım erkek bebisim olacak hareketleri var sükür ama ben daha elimle hissedemedim hareketleri genelde alt tarafa daha cok baskı yapıyor 🤗
12betul 22+1 oldum şuan 😅 ama maşallah sana göbek yok bana da maşallah sanki yarın doğuma gidecek gibiyim aslında henüz 4 kilo aldım daha
Ebbruc Befnnn ahh Rabbim bize de nasip etsin o haftaları görmeyi 🥰 ben bu haftalarda zor yatıyorum senin normal bence 😂
12betul Ebbruc resimde küçük görünüyor 😅 gerçi her halükarda sağlıklı olmalı şart bizim için benim 3. Gebelik ondan daha belirgin oldu ilk öğrendiğimden beri
Ebbruc 12betul benimde 2.bu sağlıklı ilerleyen, gören herkes şişmişsin diyo ama 3 kilo aldım sadece 🥲 önemli olan sağlıklı olması ve zamanında gelmesi benim için
12betul Ebbruc tabi işin espri kısmı sağlıklı olsunlar gerisi boş vallaha sonuçta geçici bi süreç anı yaşıyorum ben 🥰 sadece tek sıkıntım sanki zaman çok yavaş gibi sonra bi bakıyorum aa ne ara bu kadar oldu
12betul Genel olarak hareketli kızım 🥰 sanırım kız olduğundan biraz nazlıca hareketleri aynı bağırsak hareketi gibi çoğunluk ama bi işe dalıp unutunca bir sert vuruyor ki daldığım için sıçrayıp korkuyorum 😅
Ebbruc 12betul benimki de erkek ve baya belli ediyo sağolsun, şuan mesela dürtükleyip duruyo beni 😂 Zaman bana da hiç geçmiyo sonra durup dururken diyorum sanki dün öğrendim ne ara geçti zaman 😂🥲
12betul Ebbruc iç güdüsel olarak hep aynıyız hem sabırsız hem heyecanlı 🥰 valla doğsun da isterse canıma okusun seveyim diyorum .
Ebbruc 12betul bende öyleyim ama hep tabi zamanında gelsin diye de dua ediyorum, önceki 26 haftalık doğdu şimdi de serklajlıyım. Yavaş geçsin zaman ben beklerim 🥰
Merveeildeniz 22+6 bazen o kadar hareket ediyor ki mide bulantıları hissediyorum 🤭 hiç durmadığı zamanlar oluyor bazende 0 hareket nerde diye özlüyorummm
Ebbruc Merveeildeniz analık deliliktir 😂 bu şey gibi doğunca uyusun dinleneyim deyip uyuyunca da uyandırmak istemek gibi 🥰
Merveeildeniz Ebbruc gerçekten öyle bi akşam annemi arayıp bu hep böyle hareket mi etcek demiştim 😄 kızım delirme yat uyu dedi bana 😄