Moz Gizem1504 evet 2.dr gördü şimdi 5+6 ile uyumlu ama ben 7+2 yim ve kese küçük sıvı az kafasal olarak kalp durmasını bekliyorum resmen ve bu 2.kürtaj olacak 1 sene bile olmadı evleneli yaş 31 bu haftada kuzenimin düğünü var nasıl olacak bilmiyorum
Gizem1504 Moz biliyorum 1 kere kürtaj olmuştun süreç çok yıpratıcı malesef ya kafan hrp oraya gidiyor ne yazıkki böyle sanada zararı oluyor
Aslaninannesi_ Moz canım ben seni hatırladım çok geçmiş olsun süreç çok zordur rabbim içine ferahlık versin 🙏
Duruu3 Leyla13 merhaba 7 +3 gunlukten bildiriyorum bulantı kusma açlıktan ölecem bu nee bebek de gayet sağlıklı keseyi6 haftada gördün kalp atışında 😍
Moz Gizem1504 aynen artık her yerde sürekli aynı şeyleri yazdığım için burası da bana dehşet uğursuz geldi zaten
cavbella Leyla13 keseyi gördük ama kalp atışını duymadık daha şuan 6+4 olduk en yakın zamanda gidicem inşallah
Aslaninannesi_ Moz evet Allah büyük benim hep bir umudum vardı canım gerçekten üzüldüm doktor çok olumsuz mu konuştu ne dedi
Gizem1504 Moz öyle deme nasipte ne varsa onu yaşıyoruz Allahın vardır bildiği eğer olumsuz olsa bile kötü düşünme artık herşey mümkün
AdaEcem Leyla13 6 haftalık. Bacım daha kan bile vermedim. Teste öğrendim. Belirtim de yok. Rahat bir gebelik🙏 sessiz sessiz takılmak istiyorum, hastaneye gidesim yok.
Minikmucizemmm26 Leyla13 bugün 7+4 olduk 5+1 de keseyi gördük 6+2 de kalp atışını duyduk şükür 9. Hafta da tekrar randevum var 🥰
Seherkarakoc Reglimin gecikmesiyle 4+2 haftalıkken kese gözüktü bebek gözükmedi. 6 haftalıkken vajinal ultrasonla hem bebek hem kalp atışları duyuldu şuan 17+2 haftaligiz 😍
Leyla93- ertonunannesi23 Ben kendım yasamadım ama bazı doktorlar ilk haftalar dınlemenın sakıncalı olduğunu söylüyor sadece ekrandan gosterıyolarmıs
QueenMomm 2209 kötü düşünme canım bgn kandil bol bol dua et Allah büyük inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🥹🤲🏻💗
Derya146 Keseyi 5+5 haftalıkken gördük fakat kalbini duyamadik daha haftaya randevum var inşallah o zaman duyacağız