fdi Deniziiimmm maden suyudami kilo yapıyor maşallah seninkine benimki 1.800 Dr normal dedi herşeyi çok şükür
GoNcaN Bende 29*6da gittiğimde 1500 gr dedi herşey normal dedi 🤗 boyunu hiç söylemiyor bizim ki bende hiç aklıma gelmiyor sormak görücem diye çok heycanlı gidiyorum 😍 28mart beklenen doğum ama sanki zaman bu aralar yavaş akıyor gibi 🤗
Mucizesinibekleyenacemianne Esengul sizin karın cevresine göre(AC) kaç haftalık çıktı bebişiniz bu kilodayken?
Ozy RabiaRabia 29+2 de 1300 gramdi doktor birgün geriden geliyo kilosu dedi bende korktum 😢 insallah saglikli olur en önemlisi o kilo dogdukdan sonrada alinir
Mucizesinibekleyenacemianne Ozy size 1 gün demişler bende aynı rakamlarda 2 hafta gerilik cıkıyo :/ karın cevresine göre kaç haftalıkmışsınız
RabiaRabia Ozy bir gün geriden gelmesi sıkıntı değil. Kilo da çok problem değil doğduktan sonra alır ancak boyu uzun olursa ileri yollarını da etkiler ☺️
RabiaRabia Mucizesinibekleyenacemianne 2 hafta geriden çıkmasına benim doktorum minyon bir bebeğe sahip olacağınız anlamına geliyor. Yoksa gelişim ile ilgili bir sıkıntı yaratmaz demişti
Mucizesinibekleyenacemianne RabiaRabia ama bizde 30+0da karın cevresi 27+5 çıkıyo canım. Kilosu da 1338, oyüzden gelişim geriliğinden şüphelendi..
tugce4161 RabiaRabia maşallah cnm nasıl.geri seninki anlamadım benim ki 31+4 de 1.650 cikti 🙄bana gayet iyi geldi ya sneinki maşallah
tugce4161 tugce4161 her doktor farklı mı söylüyor anlmadim arada çok fazla fark yok aslında ve ben her gün muz yedim yani düşün 😐
Annesininmucizesi RabiaRabia canım bizde 31+1 olduk cuma günü kıntrolüm vardı 2.390 gram 45 cm olmuşuz 🤭🤭 bizde biraz tosbişiz 🙈
Aryam RabiaRabia merhaba ultrason kagidinda altda FL 5.78 yaziyor sonra GA 30w2 d 5 78 i mi 7 i charpib boyunu alicaz bilmedim😅🙈
tazecikanneee RabiaRabia en son 31+3 de gittik 1600gramdı ama ultrason 30+6 gösteriyordu bizim ki de biraz geriden geliyor zaten doktorum minnak bir bebek olacağını söylemişti 2900-3100 en azla demişti 🙈 9-13 Mart bakalım bizim de 😍😍
mer tazecikanneee benimki 5 ileri gidiyor ama burdaki uygulamada 30+6 goxukuyor . Nasil ogrencez kilosunu ve boyunu