Deniziiimmm RabiaRabia benim bebek de boyu uzun olanlardan dolayısıyla kilosu da fazla. Ama her gün mutlaka süt yoğurt peynir yumurta badem ceviz ve maden suyu içiyorum.
RabiaRabia Deniziiimmm ben yumurta ve peynir i istikrarlı yiyorum. Diğerlerini aklıma düşerse nadir tüketiyorum. 3 hafta sonra kontrolumüz var. Çok dikkat edeceğim bakalım ne kadar alacak.
fdi Deniziiimmm maden suyudami kilo yapıyor maşallah seninkine benimki 1.800 Dr normal dedi herşeyi çok şükür
Aslksp RabiaRabia bana iyi geldi ama tabi bilemeyiz o zaman benimki de şimdi bana az gibi geldi ama doktorum birşey demedi herşey güzel dedi🤔
Eminos 30+0 gittim 40 cm 1700 gramdi guzel gelismis bi hafta onde dedi zaten benim erken dogum durumum da var kilosunun biraz yuksek olmasini istiyorum kuveze girerse filan kendini cabuk kurtarir
Hulya06 RabiaRabia 30 haftalığız 1600 gr 40 cm.Düzenli sekilde muz,kasar peynir,badem,ceviz,balik tüket canim aradaki farki kapatırsın ins
NKiraz RabiaRabia merhabalar. Bnde 29+3 te gitmiştim. Bebişlerin biri 1358 gr biri de 1216 gr’dı. Malesef biri bi hafta geriden geliyormuş ama normal dedi doktor ikiz olduğu için. Şuan 30+3 üz. 32 haftada tekrar gideceğiz bakalım inşallah kiloları iyi olur ☺️☺️
oznursrm Esengul Canım seninle aynı bebeklerımızın kilosu doktor sana 1 hafta geri demiş bana 2 hafta geri dedi.Bu doktorlar gerçekten çok tuhaf.Başka doktoru arıyorum sakın evham yapma normal kıloyu 34. Haftadan sonra almaya baslar dıyor.İnşallah sağlıkla büyür bebeklerimiz.
Esengul oznursrm Amin canım inşallah valla her dr başka bısey dıyo allah sag saglım kucamıza almayı nasıp etsın 😘
Pars RabiaRabia suan 31+2 yiz ama haftaya gidicez doktora.. en son 28. Haftada 1350gr 37cm di.. 5-6 gün ilerden gidiyorduk.. simdi merakla bekliyoruz ne kadar buyuduk.. insan sabirsizlaniyor gormek icin🙈
Rabiaa05 Kontrolumuz vardi bugun 32+1 iz 1900 gr 40 cm dedi bana boyu kisa geldi ama dokrorumuz normal dedi bilemedim ☺
RabiaRabia Rabiaa05 evet canım biraz ufak benimde ufak olduğunu dün öğrendim nasıl kilo alır boyu uzar diye araştırıyorum🤔
Ilaydaile RabiaRabia merhaba canm öncelikle sağlıkla alalım kucaklarıma ve bi avazda doğuralım inşallah 😊 32+6 haftalığız 32+4te gittiğimde 2.140gr 43 cm di benimki önden gidiyo herşey yolunda Allaha şükür 🙏