Eymenata s_c_54 ben kullanıyorum 24.haftamda kan testimde tiroidim yükselmişti 20.haftama kadar normaldi. Günde 1 adet 25 mg sabah aç karna içiyorum henüz bir yan etkisini görmedim. Bu ay sonu tekrar kan vereceğim tiroidim düşmediyse dozu arttıracak sanırım
Muhoensar s_c_54 11 yıllık troit hastasiyim 175 mglik kullanıyorum bu ilaç çok önemli kızlar aksatmamak gerek ben ilk kizima hamileyken kullanmadim dikkat etmedim onada geçti :-(
Sinems Muhoensar troid yuksekligi mi gecti bebegine ? Zekasinda bir problem var mi acaba . Genelde yukseklik zekayi etkiler diyorlar . Cevabinizi merak ediyorum
seyma281015 Muhoensar ya biraz açıklar mısınız rica etsem ? Benim de ilk gebeliğimde ilaç başlamadı doktor ama kızım doğduğunda tsh değeri 27 lerdeydi. 1 ay içinde düştü çok şükür ama ömrümden ömür gitmişti. Size de mi böyle oldu ?
Semraaaaa Muhoensar cnm zaten genetik ki bu hastalık benm annemde var bendede var bende her gün levotiron 100 mg ilaç kullanıyorum . Ömür boyuda kullanacağım yani . Ailede varsa çocugndada olması çok normal
Deletedmom667 Muhoensar bende 12 yıllık amelıyat oldum daha once suan 200 kullanıyorum dun kan tahlılı yaptırdım 7.50 olmus cıldırmak uzereyım ınsallah duser senın nasıl seyredıyor
Muhoensar Sinems kızım 11 yasında hiç bi şeyi yok çok şükür sadece genetik olarak tasiyo ve üstelik sınıf birincisi teyzeleri korkmayın bisry olmaz Allahım esirgesin bebisleri
Hanus Sandyy kaç mg içiyorsunuz ? Benim ilacımı 100 mg’a yükselttiler 1 ay sonra gittiğimde 2,5’n altında idi.
Seral s_c_54 cnm bnde gebeliğim in başından belli kullanıyorum tiroid yüksekliğinde günde bikez içiyorum
Melikezturk s_c_54 bende sürekli kullanıyorum 75 mg hamilelikte de çok önemli troidi olan için bebeğin beyin gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi doktor bana
s_c_54 Benim de kan testinde tiroidlerim yavaş çıktı ve bu hapı yazdı düzenli kullanmam gerektiğini söyledi. 25 mg, kahvaltıdan yarım saat önce günde 1 kez aç alıyorum
Prensleriminannesi Damla21koksal aç içmen lazım ama daha etkili olması için ben 13 yıldır hastayım ve ilaç kullanıyorum hep aç içerim
Semraaaaa Muhoensar benm de abim de yok bende var bana da dr sende olmasaydı çocuğunda olucaktı die söyledi . Senin ailende var mı peki ? Ben ilacı aksattığımda hemen değerim yükseliyor 0.46 dıydı mesela beta hcg de yükselme vardı dr brakmamı söyledi 1 hafta içmedim diğerim 8 küsürlere çıkmış bega hcg 0 landı belkide ben ilacı içmediğim için kimyasal gebelik oluştu bilmiyorum . Çok illet bi hastalık bu troit malesef
Muhoensar Semraaaaa annem ve abimde var .ablam ve küçük abimde yok.. Benimde öyle sürekli oynuyo iki boş gebelik geçirdim bu troit yüzünden gelişmedi bebek kesede evet maalesef sürekli kontrol altında olmamız gerek ben anlıyorum artık yükselip düştüğünü kilo alıp vermemi uykumu istahimi her şeyimi etkiliyor ama çok şükür Rabbim dermansız dert vermesin