Sakineoncu Kızlar bugün hiç halim yok resmen kolum kalkmıyor ellerim uyuşuyor sürekli uyumak istiyorum sizce normal mi?
Anne_6 Sakineoncu sabah 11 de eşim çarşıya gitti bana da evi toplayabilirsen topla çok dağılmış dedi bende tamam dedim kahvaltıyı topladım eşim kapıdan çıkar çıkmaz vurdum kafayı uyudum 😄 sonra 3 saat önce aradı çay koy geliyorum diye hemen kalkıp etrafı az biraz topladım sonra eşim çayını içince uyudu tâbi bende uyudum 🤣ve evet benimde hiç halim yok ayaklarım uyuşuk resmen ağrıyor belim vücudum mahf oldumm ikinci gebelik bu 36+0 dayız 😂
Bihterrr Sakineoncu ben de 36. Haftadayım sürekli uyuyorum aslında uykum yok ama bi uzanayım telefona bakayım tv bakayım uyuyup kalıyorum
Sakineoncu Anne_6 inanki bugün kaç kere uyudum uyandım saymadım kafamı bulduğum yere atıyorum her yerim ağrıyor gibi halsizim elim uyuşuk kalkmıyor asla demekki normalmiş
Sakineoncu Sgzgbcjv ilk gebeligim ya bi an korktum dedim acaba doğum sancısı öncesi halsizlik falan mı diye 😂
Sgzgbcjv Sakineoncu bilmiyorum benimde ilk ama diyorum ya dün her yerim tutulmuş gibiydi ağrıyordu yerimden kalkamadım
1Ali Bende aynıyım maalesef, eşimi işe gönderip yine uyuyorum kalkıp kendime gelmem 2yi buluyor zaten 18.30da geliyor o saaten sonra kaplumbağa halimle evimi toplayım, yemek mi yapıyım😂 saolsun elinden geldiğince yardım ediyor yüküm azalıyor
bet01naz Sakineoncu bende tam kasılma sertlesmeler var diye yazacaktım😀 kasilmalarim 10 kez falan oluyor 1 günde. Bide ağrıyor karnım. Sizindemi öyle
1Ali Sakineoncu benim sertleşme, kasılmam var. Hatta lekelenmem oldu üstüne nişanmı hala bilmiyorum ama nişanımsı bir şey geldi. Açılmam yokmuş ama nst de bir iki ufak sancım çıktı
Sakineoncu bet01naz benim günde 30 kez oluyor herhalde canım çünkü 32.haftamdan beri açılmam var progestan kullanıyorum
bet01naz Sakineoncu benimde 25. Haftadan beri kasilmalarim oluyor o yüzden progestan kullanıyordum bıraktım artık. Ama kasılmalar 1 dk falan sürüyor ve canimi acitiyor artık. Bı 38 i gorseydik hayırlısiyla
1Ali Sakineoncu hayırla sağlıcakla gelsinlerde gerisi önemli değil🥰ilk doğumum olduğu için her şeyde endişeleniyorum bakalım 2hafta daha bekler inşallah
Sakineoncu 1Ali benimde ilk bende çok endişeleniyorum üstelik erken doğum riski de çıkınca iyice şaşırdım kaldım Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalim