Hzldem Minikkkkkkk bende ciger yemiştim bir kere leke konusu ciğ cigeri elleyip vücuduna bir yere dokunursan olmuyomuydu 😔
04052016mh Minikkkkkkk ablam yemiş olacak mı diye göbeğine bir parmağını dokundurmuş yiğenümün orasında minik birşey var, ben ciğer yemem ama çocuğumun bacağının iç tarafında dört parmak şeklinde leke var neden oldu bilmiyorum 🤷🏽♀️
zmz5857 Minikkkkkkk ben çok dillendirmedim bunu. Ciğer yemedim ama çilek çok yedim, Gül kokladım çok şükür kızım da hiçbir leke olmadı 😅ama ananem denemek için yapmış ve dayımda leke varmış.
esca344 Minikkkkkkk böyle batıl şeylere inanmayın alakası yok olan da tesadüftür ciğer yediniz diye neden leke olsun karnınızdaki bebege bilimsel olarak sadece ciğer tüketimi hamilelikte ölçülü olmalı sebebi leke falan değil içeriğinde çok yüksek a vitamini olması bu yüzden porsiyonlar az tutulmalı. ayrıca oğlumda hem yedim hem dokundum hiçbir şey olmadı merak ediyorsanız 😂
ayseheyecanli esca344 aaa hiç bilmiyodum ben golik asit için ayda 1 yiyodum valla a vitamininin ne zararı var mı ?
Gg5348 Minikkkkkkk eğer çiğ ciğere dokunup sonra kendinize dokunduysanız olabilir annem denemiş bileğine dokunmuş benim orada lekem var 🙈 ama yemekten bir şey olmaz diye düşünüyorum
mickey Minikkkkkkk Benim aklımda hep şu soru var; ciğere dokunup ardından ellerini yıkayınca bir sorun yok. Ama yıkamayıp herhangi bir yerine dokununca leke oluşuyor. Eee peki ciğer ellere buluşınca neden ellerde leke oluşmuyor. İllaki bir yere dokununca mı oluyor. Zaten ellerde mevcut ciğerin kanı falan. Bu durumda bebeğin avuç içlerinde leke oluşması gerekmiyor mu
1Demett annem kardeşime hamileyken zeytib yemis eliylede bacagini kasimis tam orasinda leke var kardesimin. halamin esininde yuzunde ciger lekesi var hamileyken annesi yuzune elini surmus oyle dogmus diyolar
ayseheyecanli 1Demett ya nasıl hatırlıyo zeytin hergün yenen bişy ciğer gbi arada sırada değil ki zeytin yiyip biyerine tutöuşsa ki bu çok olağan bişy insan bunu hatırlayamaz ya bi özel yiyecek olmadığı için
esca344 ayseheyecanli yüksek alımı ilk 3 ayda özellikle iyi değil ama orantılı alırsanız problem yok abartmamak şartıyla yeniliyor yani
1Demett ayseheyecanli hatırlıyor demek normalde yemedigi ama hamilelikte sık yediği birseyse anlamis olabilir ciger yemedi cunku baskada leke olunacak birsey yemedi