myangelson Kivircik01 yani şansına hep yalancı pozitif gösteren markalar mi geldi nedir anlamadım sen bir süre sonra tekrarla testleri varsa koyulaşma olur
Kivircik01 myangelson kuzum valla freely aldım en son onun için kötü yorum okumamıştım o da pozitif gösterince dedim herhalde pozitif kesin ama bilmiyorum artık regl düzensiz zaten gecikmeli hep onun içinde beklemek zorundayım regl olmazsam predictor alırım
Caglacolak5237 Kivircik01 pcos var mı. Bazen hormonlar da hamilelik olmasa bile testleri pozitif çıkarabilirmiş
NurSerdar İdrarda enfeksiyon varsa da gebelik testi o kasette pozitif çıkar kadın doğum hemşiresiyim bi idrar enfeksiyonuna baktır istersen
Gizemiii NurSerdar gebeliği mi bilmeden önce idrar testi yaptım negatif çıktı 2 gün geçikince tekrar yaptım pozitifti ve enfeksiyonuum vardı
Gizemiii Kivircik01 verin evet biraz daha bekleyin öyle şeyler olabiliyor inşallah vardır Rabbim gönlünüze göre versin haberinizi bekliyor olacağım🐣😊
Kivircik01 Gizemiii Vallahi Rabbim Ol desin her şey olur burada neler okudu bu gözler canım benim inşallah hayırlısıysa vardır da güzel haberlerle gelirim ❣️
Ayse0575 Kivircik01 gecikmeye rağmen kanda negatifse yoktur maalesef. İdrar yolu enfeksiyonuda testleri yanıltabiliyor
Kivircik01 Gizemiii yaa teşekkür ederim, üzülmemek için söz veremeyeceğim dünden beri içim içimi yedi çünkü ama vardır Allah’ın bir bildiği 3 pozitif görüp negatif çıkması da benim sınavımmış dedim ❣️
Gizemiii Kivircik01 bakalım zaman neyi göstericek belki de var biraz daha bekle dualarım seninle tanımıyorum seni ama inşallah senin gibi minnoş bir evladın olur rabbim tez zamanda nasip etsin
Kivircik01 Gizemiii yaaa çok teşekkür ederim asıl sen minnoşsun , ayrıca adaşız benim de adım gizem 🥰